Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε στο Top 50 του FIFA ranking η Εθνική Ελλάδας!

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:19

Στο No48 της παγκόσμιας κατάταξης η Γαλανόλευκη, μετά τις δύο νίκες της πρεμιέρας στο Nations League, σημειώνοντας άλμα έξι θέσεων 

Επέστρεψε στο Top 50 του FIFA ranking η Εθνική Ελλάδας!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο Nations League η Εθνική ομάδα, πετυχαίνοντας νίκες απέναντι στη Φινλανδία και την Ιρλανδία. Αυτά τα αποτελέσματα είχαν θετική επίδραση στην κατάταξή της στο FIFA Ranking, καθώς η Ελλάδα ανέβηκε κατά έξι θέσεις.

Πλέον, η Εθνική μας βρίσκεται στην 48η θέση και είναι κοντά στο να μπει στο Pot 2 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, γεγονός που θα μπορούσε να της προσφέρει πιο ευνοϊκή κλήρωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη 15άδα της κατάταξης έμεινε αμετάβλητη, με την Αργεντινή να βρίσκεται στην κορυφή, ενώ ακολουθούν η Γαλλία, η Ισπανία και η Αγγλία, που είναι και ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας. Η Ιρλανδία κατέχει την 62η θέση, ενώ η Φινλανδία βρίσκεται δύο θέσεις πιο κάτω.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr