Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ, αποθέωση στο αεροδρόμιο

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:25

Μέσα σε αποθέωση από περίπου 3.000 οπαδούς της ΑΕΚ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», Γάλλος σταρ, έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για να ενταχθεί στην Ένωση

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ, αποθέωση στο αεροδρόμιο

Ο Αντονί Μαρσιάλ ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση από το Παρίσι, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και μέλη της οικογένειάς του. Φαίνονταν να απολαμβάνει την ένθερμη υποδοχή, μια εμπειρία που σίγουρα δεν είχε ξαναζήσει. Μετά την άφιξή του, ο 28χρονος επιθετικός πήγε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, ενώ την Πέμπτη (19/9) αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της ΑΕΚ.

Ο Μαρσιάλ επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2023. Στις 9 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε ως βασικός στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπόρνμουθ. Αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό από τον Χόιλουντ και δεν ξαναφόρεσε τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Μια ίωση και αργότερα μια χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα τον κράτησαν εκτός δράσης, και παρότι ανάρρωσε τον Μάρτιο, δεν ήταν πλέον στα πλάνα του προπονητή Έρικ Τεν Χάαγκ, με τη Γιουνάιτεντ να αποφασίζει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Έτσι, ο Μαρσιάλ αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από εννέα χρόνια, χωρίς να έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Γάλλος άσος θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει πλήρως στη φόρμα του. Αν καταφέρει να βρει το κίνητρό του, το επίπεδό του είναι πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο της Super League. Η ευκαιρία πλέον βρίσκεται στα χέρια του, όπως και του Ματίας Αλμέιδα, που θα τον καθοδηγεί καθημερινά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.