Ποδόσφαιρο

Champions League: Ήρθε με... φόρα η Σπάρτα, 3-0 τη Σάλτσμπουργκ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:13

Εντυπωσιακά επέστρεψε η Σπάρτα Πράγας στο Champions League μετά από 19 χρόνια αναμονής, επικρατώντας 3-0 της Σάλτσμπουργκ, ενώ η πρωτάρα Μπολόνια, έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ

Champions League: Ήρθε με... φόρα η Σπάρτα, 3-0 τη Σάλτσμπουργκ

Στην Epet Arena, οι Τσέχοι ξεκίνησαν δυναμικά, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Καϊρίνεν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Μπλάσβιχ σε σουτ του Χαράσλιν, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 ήρθε νωρίς, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο, στο 42ο λεπτό, ο Ολατούντζι έκανε το 2-0 με ένα διαγώνιο σουτ μετά από πάσα του Πάνακ.

Από την άλλη, η Μπολόνια επέστρεψε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 59 χρόνια και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Champions League με τη νέα του μορφή. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ, με σαφώς περισσότερη εμπειρία, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Στην αναμέτρησή τους στο Ρενάτο Νταλ'Άρα, αν και θα μπορούσε να υπάρξει νικητής, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0.

Οι Ουκρανοί έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 4ο λεπτό, όταν ο Σουντακόφ αστόχησε σε πέναλτι, καθώς ο Σκορούπσκι έκανε σωτήρια επέμβαση. Στη συνέχεια, οι Ιταλοί δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με την καλύτερη να έρχεται στο 52ο λεπτό, όταν ο Ρίζνικ απέκρουσε την κοντινή εκτέλεση του Φαμπιάν μετά από κεφαλιά-πάσα του Μόρο.

Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική της League Phase.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr