Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:41

 Στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ίντερ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Η Μάντσεστερ Σίτι λογαριάζεται ως η ισχυρότερη διεκδικήτρια για τον τίτλο για ακόμη μια σεζόν και φυσικά θέλει να μπει στη διοργάνωση δυνατά. Απέναντί της, θα βρει μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη που έχει κι εκείνη στόχο να πρωταγωνιστήσει στον θεσμό.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 1,52** και το διπλό της Ίντερ το συναντάμε στο 6,09** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ συγκρούονται δύο ομάδες που έχουν χτίσει πολύ καλά στατιστικά στη διοργάνωση και φυσικά έχουν και παράδοση με μεγάλες επιτυχίες. Το 2023 κοντραρίστηκαν στον τελικό του Champions League και η Σίτι νίκησε με 1-0. Αυτή είναι και η μοναδική επίσημη μονομαχία τους. Εχουν συναντηθεί και 3 φορές σε επίπεδο προετοιμασίας, με τη Σίτι να έχει μια νίκη και την Ίντερ 2. Κάθε ένα από τα 3 αυτά ματς έληξε με σκορ 3-0.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μια εντυπωσιακή παράδοση εντός έδρας καθώς είναι αήττητη στην κανονική διάρκεια αγώνα από το 2018. Ο συνδυασμός νίκης της Μάντσεστερ Σιτι με goal/goal τιμάται στο 3,05**.

Η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια φτάνει σταθερά τουλάχιστον ως τα ημιτελικά του Champions League. Την τρέχουσα σεζόν έχει μπει εξίσου δυνατά. Άρχισε κατακτώντας το Community Shield στα πέναλτι εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε με 4 απανωτές επιτυχίες στην Premier League, έχοντας τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε απίστευτη φόρμα, με 9 γκολ στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Το Σάββατο έβαλε και τα δύο γκολ στο εντός έδρας 2-1 επί της Μπρέντφορντ.

Η Ίντερ συνεχίζει με τον Σιμόνε Ιντσάγκι στον πάγκο της, που σημαίνει πως έχει δυνατό πλάνο σε κάθε ματς και προσέχει όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης, όχι μόνο έχει διατηρήσει τον κορμό της, αλλά τον εμπλούτισε κιόλας με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που της δίνουν εναλλακτικές λύσεις υψηλής ποιότητας. Την Κυριακή, έφυγε με το 1-1 από τη γειτονική Μόντσα για τη Serie A, δεχόμενη το γκολ στο 81’ και ισοφαρίζοντας στο 88’. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε τα καλύτερα στοιχήματα για την Ίντερ καθώς θέλει να λάμψει σε όλα τα επίπεδα.

Οι αποδόσεις για το νικητή του Champions League είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Φέρνουν στο προσκήνιο τη Μάντσεστερ Σίτι και μια νέα προσπάθειά της να κατακτήσει την Ευρώπη. Η επίτευξη αυτού του στόχου πληρώνει 3,25**, ενώ το να κατακτήσει την κούπα η Ίντερ φτάνει στο 25,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό σκέλος του σπουδαίου ματς Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να αποτρέψουν την αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα δυνατά της όπλα. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν υπολογίζει στον αμυντικό Ακέ και τον μεσοεπιθετικό Μπομπ. Η Ίντερ δεν έχει στη διάθεσή της τον μέσο Μπιουκάναν.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson, το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Λαουτάρο Μαρτίνες τιμάται στο 4,20** (από 3,80), ενώ το να σημειωθούν Over 11.5 κόρνερ δίνεται στο 3,60** (από 3,25). Με Σούπερ Ενίσχυση, η νίκη της Ίντερ στο 1ο ημίχρονο φτάνει στο 7,45** (από 5,50) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr