Ποδόσφαιρο

Όλα μηδέν στην Τούμπα

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:21

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κόλλησαν στο... μηδέν στην Τούμπα, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να έχει την πρώτη απώλεια βαθμών και το "τριφύλλι" να μένει στους πέντε.

Όλα μηδέν στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν ελάχιστες σπουδαίες ευκαιρίες στην Τούμπα και έμειναν στο 0-0 στο πρώτο εφετινό ντέρμπι της Superleague, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήταν ανώτερος, είχε την κατοχή της μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ο Ντραγκόφσκι επενέβη όπου χρειάστηκε. Το "τριφύλλι" είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 45', αλλά ο Πελίστρι είχε άσχημο τελείωμα μετά την υπέροχη ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να γίνονται λιγότερο απειλητικές μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι και το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, έχοντας πλέον δέκα μαζί με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους πέντε και παρέμεινε μακριά από τις νίκες για δεύτερο σερί ματς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (76′ Ντεσπότοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67′ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (78′ Τζούρισιτς), Πελίστρι (78′ Μαντσίνι), Τετέ (78’Ουναΐ), Ιωαννίδης.

ΟΦΗ - Άρης 3-2

Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-2 του Άρη στο Γεντί Κουλέ για την 4η αγωνιστική της Super League και έφτασαν τους επτά βαθμούς και στην πρώτη τετράδα, με τους "κίτρινους" να μένουν στους πέντε.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουνγκ. Ο Λαμπρόπουλος στο 57' έκανε το 2-0, με τον Μορόν να μειώνει στο 68' από τα έντεκα βήματα. Ο Σαλσίδο στο ντεμπούτο του πέτυχε το τρίτο γκολ των Κρητικών. Ωστόσο, στο 88ο λεπτό ο Μορόν ξανά από την άσπρη βούλα έβαλε εκ νέου στο ματς τον Άρη, αλλά το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αποστολάκης (78΄Κουτεντάκης), Μπαΐνοβιτς, Νους (73΄Σαλσέδο), Φούντας (73΄Μπάκιτς), Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Άρης: Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (73΄Βέλεθ), Μοντόγια, Σιφουέντες (89΄Ζαμόρα), Νταρίντα (65΄Μόντσου), Σίστο (65΄Φετφατζίδης), Γκαρθία, Ντιαντί (46΄Σαβέριο), Μορόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.