Ποδόσφαιρο

Γκέλα ολκής για Ολυμπιακό!

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:11

Ο Ολυμπιακός έπεσε πάνω στο μπλόκο του Παναιτωλικού και έμεινε στο 0-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 4η αγωνιστική της Super League. Στους 10 δέκα βαθμούς οι "ερυθρόλευκοι", στους τέσσερις οι Αγρινιώτες.

Γκέλα ολκής για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε στα καρέ του τον Παναιτωλικό και δημιούργησε δεκάδες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 0-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή από το πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Στο δεύτερο μέρος ανέβασαν τον ρυθμό τους, με τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα να κάνουν ντεμπούτο. Πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό οι "ερυθρόλευκοι", όμως οι Αγρινιώτες είχαν ψύχραιμες αντιδράσεις, με τον τερματοφύλακά τους να επεμβαίνει όταν χρειαζόταν. Παράλληλα, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Ο Ολυμπιακός έχασε τους πρώτους βαθμούς και έτσι έφτασε στους δέκα πόντους, ενώ στους τέσσερις βαθμούς έφτασε η ομάδα του Παναιτωλικού.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι (83′ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (60′ Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (60′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο (60′ Γιάρμετσουκ), Βέλντε (60′ Γουίλιαν), Ελ Κααμπί.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν (76′ Ματζδέβατς), Λιάβας, Μαυρίας (76′ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρεθ, Μπουζούκης, Μπελεβώνης (70′ Λουίς), Ντίαζ (62′ Ρόα), Λομόνακο.

Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός 2-2

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε σχεδόν όλα, Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Με μπροστάρη τον Τομάς τα "λιοντάρια" προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος - με τον Χουάν Καμίλο Σαλαζάρ (27’) και το αυτογκόλ του Ενίς Τσοκάι (44’) - αλλά στην επανάληψη οι Βοιωτοί έφεραν το ματς στα ίσια με τους Γκιγιέρμο Μπάλτσι (55’) και Χοσέ Ρόμο (75’). Με δέκα τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ.

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Φαρές (63′ Ντέιβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (63′ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72′ Γκίγκιτς).

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (75′ Γιαννιώτας), Λιάγκας, Βήχος, Μορέιρα, Τσοκάι (75′ Κωστή), Πεντρόσο (75′ Κάσσος), Μπάλτσι, Γιοκέ (31′ Ζίνι), Όζμπολτ (63′ Ρομό).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.