Ποδόσφαιρο

Νικήτρια στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου η Άρσεναλ με "κανονιά" Γκάμπριελ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:50

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο, με τον Γκάμπριελ να υπογράφει με κεφαλιά την εκτός έδρας νίκη τη με 1-0 επί της συμπολίτισσας Τότεναμ και να την ανεβάζει στην δεύτερη θέση της Premier League.

Νικήτρια στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου η Άρσεναλ με

Το ντέρμπι του Bόρειου Λονδίνου βάφτηκε... κόκκινο. Με σκόρερ τον Γκάμπριελ στο 64ο λεπτό, η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 1-0 της Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής (15/9) στο "Tottenham Hotspur Stadium" και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της φετινής Premier League, που την ανέβασε στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο και ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, που παρέμεινε στην 13η θέση της Premier League με τέσσερις βαθμούς.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντότζι, Κουλουσέβσκι, Μπεντανκούρ (68' Σαρ), Μάντισον (80' Βέρνερ), Τζόνσον (68' Όντομπερτ), Σολάνκε, Σον.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκαμπριέλ, Τίμπερ, Πάρτεϊ, Ζορζίνιο, Τροσάρ (80' Ζεσούς), Σακά (86' Νουανέρι), Χάβερτς, Μαρτινέλι (80' Στέρλινγκ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr