Ποδόσφαιρο

Super League: Διπλό του Ατρόμητου στην Τρίπολη

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:00

Σπουδαίο διπλό του Ατρόμητου στην Τρίπολη, νίκησε με 2-1 τον Αστέρα!

Super League: Διπλό του Ατρόμητου στην Τρίπολη

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν πανηγύρισε ο Ατρόμητος, αφού εκμεταλλεύτηκε τα κενά της άμυνας του Αστέρα και επικράτησε με 2-1, προβληματίζοντας τον Κλοντ Μακελελέ που παρακολουθούσε από τις κερκίδες.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίωρο, όπου κατάφερε να σκοράρει δις με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος (γκολ, ασίστ), έβαλε τις βάσεις για την πρώτη φετινή της νίκη στη Stoiximan Super League, η οποία ήρθε δίκαια με βάση την εικόνα του ματς.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση στο ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος ο Ντελί έχασε τον Μανσούρ και ο Βραζιλιάνος στόπερ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Στο 18' ο Καρλίτος απέφυγε τον Τριανταφυλλόπουλο και σούταρε άστοχα από δύσκολη διαγώνια θέση. Ο Ισπανός επιθετικός του Ατρόμητου βρήκε το γκολ στο 23'. Ο Παπαδόπουλος βγήκε πολλά μέτρα μακριά από την εστία του για να απομακρύνει μια τυφλή μπαλιά του Αθανασίου, άνοιξε το κοντρόλ, ο φορ του Ατρόμητου έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-2.

Στο 34' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βρουν και τρίτο γκολ. Ο Μπάκου έκλεψε την μπάλα από τον Άλβαρες, έκανε το γύρισμα, ο Ντελί έκανε «τσαφ» και ο Καρλίτος από κοντά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε για να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως στο 40' του δόθηκε η ευκαιρία να μειώσει το σκορ. O Παλάσιος έκανε την ντρίμπλα στον Κίνι, ο Ισπανός μπακ τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Τσιάρας έδωσε με τη μία το πέναλτι. Ο Μπαρτόλο ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα και μείωσε σε 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας AKTOR μπήκε δυνατά και είχε δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο 47' ο Παλάσιος με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Χουτεσιώτη να δείξει τα αντανακλαστικά του, ενώ τρία λεπτά μετά ο κίπερ των Περιστεριωτών απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Άλβαρες.

Ο Ατρόμητος απάντησε στο 53' με τον Καρλίτος. Ο Γκονζάλεθ έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Ισπανός άδειασε δύο αντιπάλους με μια προσποίηση, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό.

Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες καλές φάσεις και το 2-1 να μένει μέχρι και το φινάλε.

Οι ενδεκάδες:

Αστέρας AKTOR (Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78' Ζουγλής), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Αλάγκμπε (46' Τζανδάρης), Μούμο, Μπαρτόλο (72' Τζίμας), Ρεγκίς, Παλάσιος, Άνταμ (60' Καλτσάς)

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλεθ (81' Καλοσκάμης), Μπάκου (81' Βράκας), Μίχορλ (58' Tσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69' Φαν Βέερτ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr