Ποδόσφαιρο

Μόντσα-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:16

Στο «U-Power Stadium» η Μόντσα φιλοξενεί την Ίντερ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A. Η Μόντσα, η οποία έχει καινούριο προπονητή, ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ίντερ, από την πλευρά της, θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητά της και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν από τη διακοπή, ενώ στο νου της έχει και την πρεμιέρα της στο Champions League που πλησιάζει.

Μόντσα-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της Μόντσα βρίσκεται στο 7,37** και το διπλό της Ίντερ στο 1,41** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ενόψει της συναρπαστικής συνάντησης Μόντσα – Ίντερ η Ίντερ έχει μπει δυνατά στη νέα σεζόν κι έχει μεγάλες φιλοδοξίες με τα στατιστικά και την παράδοσή της να την υποστηρίζουν. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε τα καλύτερα στοιχήματα για την Ίντερ σε αυτή τη σεζόν.

Η Ίντερ μετράει 2 συνεχόμενες νίκες επί της Μόντσα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Σε αυτά τα ματς έβαλε 7 γκολ και δέχθηκε μόλις ένα. Η Μόντσα, πάλι, έχει μονάχα μια νίκη απέναντι στην Ίντερ κι αυτή σημειώθηκε το 2023 εκτός έδρας. Η Ίντερ είναι αήττητη στην έδρα της Μόντσα (1-1-0, 7-3 γκολ). Στα 4 ματς που έχουν δώσει στη Serie A είναι μοιρασμένο το Over/Under 2,5 γκολ με 2-2 για το κάθε ένα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Τόσο η Μόντσα όσο και η Ίντερ θέλουν να μπουν ιδανικά σε αυτό το κομμάτι της σεζόν έπειτα από τη διακοπή. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,68** και το αντίστοιχο Under το βρίσκουμε ψηλότερα στο 2,20**.

Η Μόντσα κάνει μια καινούρια προσπάθεια με τον Αλεσάντρο Νέστα στον πάγκο της. Ως τώρα, πάντως, δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη νίκη. Έπειτα από 3 αγωνιστικές έχει δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα Ιταλίας πριν από τη διακοπή έφερε 2-2 με την Φιορεντίνα εκτός έδρας αν και προηγήθηκε με 2-0.

Η Ίντερ μετά την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Τζένοα στην πρεμιέρα, ανέβασε στροφές κι έγραψε δύο απανωτές εντός έδρας νίκες. Πρώτα με 2-0 επί της Λέτσε κι έπειτα με 4-0 επί της Αταλάντα. Μετά το ματς με τη Μόντσα ακολουθεί παιχνίδι για το League Phase του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία (18/09).

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό κομμάτι του συναρπαστικού ματς Μόντσα – Ίντερ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιαστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο το γεγονός πως η Μόντσα είχε πολύ λιγότερους διεθνείς σε σύγκριση με την Ίντερ.

Οι συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Μόντσα εναντίον Ίντερ επίσης είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Η Μόντσα δεν έχει στο μάξιμουμ τους Κράνιο (κίπερ), Μπιριντέλι (αμυντικός) και Τσούρια (φορ), ενώ η Ίντερ δεν υπολογίζει σταθερά στον μέσο Μπιουκάναν.

Το πρωτάθλημα της Serie A έχει και συγκλονιστικές Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Στο Μόντσα – Ίντερ, ο συνδυασμός της νίκης της Ίντερ με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πάει στο 3,40** (από 3,10), ενώ στη Σούπερ Ενίσχυση ο τριπλός συνδυασμός νίκη Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει και Over 9,5 κόρνερ φτάνει στο 5,95** (από 4,40) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr