Ποδόσφαιρο

Νations League: Η Ιταλία «άλωσε» το Παρκ ντε Πρενς, 3-1 τη Γαλλία!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:10

Μεγάλη νίκη (3-1) πήρε η Ιταλία στο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου της Λιγκ Α' του Nations League, επί της Γαλλίας; στο Παρίσι!

Νations League: Η Ιταλία «άλωσε» το Παρκ ντε Πρενς, 3-1 τη Γαλλία!

Η αλαζονεία είναι ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και σε αυτό ακριβώς υπέπεσε η Γαλλία στο μεγάλο ματς του Β' ομίλου της Λιγκ Α' του Nations League κόντρα στην Ιταλία, η οποία την τιμώρησε παραδειγματικά.

Οι Μπλε κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις 12 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, με τον Μπαρκολά να σημειώνει το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας. Παρά το γρήγορο προβάδισμα, οι Ιταλοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 30' με τον Ντι Μάρκο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ιταλία πήρε προβάδισμα με τον Φρατέζι στο 50' και ο Ρασπαντόρι στο 74' σφράγισε τη νίκη.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, το Βέλγιο νίκησε το Ισραήλ 3-1. Ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ στο 21', ενώ ένα αυτογκόλ του Καστάν στο 36' έφερε προσωρινά την ισοφάριση. Ο Τίλεμανς στο 48' έκανε το 2-1, ενώ ο Ντε Μπρόινε ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Στον 3ο όμιλο της Λιγκ Β', η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σλοβενία και την Αυστρία έληξε ισόπαλη 1-1. Ο Σέσκο σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 16', με τον Λάιμερ να ισοφαρίζει στο 28'. Στη βασική ενδεκάδα της Σλοβενίας αγωνίστηκαν οι Τσέριν και Σπόραρ του Παναθηναϊκού.

Νωρίτερα, το Καζακστάν φιλοξένησε τη Νορβηγία, με τον αγώνα να λήγει χωρίς τέρματα (0-0).

Στον 4ο όμιλο της Λιγκ Β', η Ισλανδία νίκησε το Μαυροβούνιο 2-0, χάρη σε γκολ του Όσκαρσον στο 39' και του Πορστάινσον που διπλασίασε το σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ουαλία αντιμετώπισε την Τουρκία, με το ματς να λήγει 0-0. Οι Τούρκοι έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 62', μετά την αποβολή του Σογιούντσου.

Η Κύπρος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη με 1-0 επί της Λιθουανίας, για τη Λιγκ Γ', χάρη σε γκολ του Πίττα στο 34'. Η Κύπρος, που δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει βαθμούς στα προκριματικά του Euro, πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Η Ρουμανία, τέλος,πέτυχε μια άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-0 απέναντι στο Κόσοβο. Ο Μαν άνοιξε το σκορ στο 40', ο Μαρίν πρόσθεσε δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 51', ενώ ο Ντάγκους διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr