Ποδόσφαιρο

Betsson: Σερβία – Ισπανία με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές.

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:15

Στο «Stadion Rajko Mitic» του Βελιγραδίου η Σερβία αντιμετωπίζει την Ισπανία (05/09/2024, 21:45) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 4ου γκρουπ για την φάση των ομίλων της League A του UEFA Nations League.

Betsson: Σερβία – Ισπανία με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές.

Η Ισπανία είναι η κάτοχος του τίτλου και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και θέλει να συνεχίσει την κυριαρχία της. Η Σερβία θα επιδιώξει τη μεγάλη έκπληξη. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης η Δανία και η Ελβετία.

Για το Σερβία – Ισπανία οι αποδόσεις φέρνουν σε πρώτο πλάνο τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Αναλυτικότερα, ο άσος της Σερβίας τοποθετείται στο 6,88** και το διπλό της Ισπανίας εμφανίζεται στο 1,49** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

Στο Σερβία – Ισπανία τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη με τη «Λα Ρόχα» να δείχνει το κυριαρχικό της πρόσωπο τους τελευταίους μήνες τόσο στο UEFA Nations League, όσο και στα προκριματικά, αλλά και στο Euro 2024. Εξάλλου, έχει δυνατά στατιστικά και μεγάλη παράδοση και ο στόχος της είναι να συνεχίσει να γράφει χρυσές σελίδες.

MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Τι κρατάμε από την προϊστορία της Σερβίας με την Ισπανία;

Οι δύο ομάδες έχουν παίξει 3 φορές με τελευταία το 2012. Η Ισπανία είναι αήττητη σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις, έχοντας μια νίκη και δύο ισοπαλίες.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις. Σερβία και Ισπανία θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη και το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες τοποθετείται στο 2,05**, ενώ τοnogoal δίνεται στο 1,78**.

Η Σερβία δεν τα πήγε πολύ καλά στο Euro 2024 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά στην φάση των ομίλων. Ωστόσο, η παρουσία της εκεί θεωρήθηκε από μόνη της επιτυχία κι ως εκ τούτου η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να συνεχίσει το πρότζεκτ με τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς στον πάγκο, ενώ δεν υπάρχουν και σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, οπότε θα συνεχίσει να ακολουθεί το ίδιο δυναμικό στιλ παιχνιδιού ελπίζοντας να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του UEFA Nations League.

Η Ισπανία ήταν καταπληκτική στα γήπεδα της Γερμανίας και κατέκτησε δικαίως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νικώντας με 2-1 την Αγγλία στον τελικό και καθώς είναι μια νεαρή ομάδα, υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να κυριαρχήσει και τα επόμενα χρόνια και να ζήσει έναν καινούριο χρυσό κύκλο. Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς δε λα Φουέντε, στο μεταξύ, διατηρεί τον ίδιο κορμό που οδήγησε στην τεράστια επιτυχία και τώρα προσπαθεί να βρει ορισμένες εναλλακτικές προκειμένου να εμπλουτίσει την ομάδα του και με προφίλ παικτών, μα και τακτικά.

ΣΤΗΝ ΒETSSON ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟ NATIONS LEAGUE!

Η διοργάνωση του Nations League χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει επίπεδο και οι ομάδες αφοσιώνονται σε αυτή και στην προσπάθειά τους να πετύχουν. Η Ισπανία μπαίνει σε αυτή ως το δεύτερο φαβορί για να πάρει την κούπα και να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Προσφέρεται στο 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της σπουδαίας αναμέτρησης Σερβία – Ισπανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει διαφορετική αφετηρία. Η Σερβία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να κοιτάξει στα μάτια μια μεγάλη αντίπαλο και η Ισπανία να συνεχίσει να δείχνει τη δύναμή της.

* Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr