Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε (και) τον Σέρτζιο Ολιβέιρα!

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:42

Η ομάδα του Πειραιά παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, προσθέτοντας ακόμα μία εξαιρετική ποιοτική λύση στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Ο Πορτογάλος συμπεριλήφθηκε και στην ευρωπαϊκή λίστα των Ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε (και) τον Σέρτζιο Ολιβέιρα!

Ακόμη ένα μεταγραφικό μπαμ από τον Ολυμπιακό! Τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε σε συμφωνία με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και ο πορτογάλος διεθνής χαφ έφτασε στην Ελλάδα, πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Είναι προφανές ότι πρόκειται για κίνηση από το λεγόμενο πάνω ράφι. Ο Ολιβέιρα των 32 ετών είναι γνώριμος στα μέρη μας από τη θητεία του (πριν από περίπου πέντε χρόνια) στον ΠΑΟΚ.

Παίκτης εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή, δίνει λύσεις και καθοδηγεί υπέροχα τους συμπαίκτες του, απειλεί με δυνατά σουτ και παράλληλα μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πως στάθηκε στο υψηλό επίπεδο με τη φανέλα της Πόρτο, ενώ κατέκτησε τίτλους στην Πορτογαλία και αγωνίστηκε και 13 φορές στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Είναι αυταπόδεικτο πως πρόκειται για μεταγραφή ουσίας και αναμφισβήτητη περαιτέρω αναβάθμιση του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την υπέρβαση και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσθήκη του πολύπειρου άσου, με τον Ολιβέιρα να τίθεται αμέσως στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Φυσικά, ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπαίνει στη λίστα (όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τους νέους), που θα στείλουν οι Ερυθρόλευκοι στην UEFA για τη League Phase του Europa League.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο πορτογάλος μέσος γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1992 στο Paços de Brandão και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας. Σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στην ακαδημία της Porto, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών. Το καλοκαίρι του 2010 παραχωρήθηκε δανεικός στη Beira-Mar, ενώ τη σεζόν 2011 - 2012 αγωνίστηκε σε KV Mechelen και Penafiel. Αφού επέστρεψε στην Porto, τη διετία 2013 - 2015 φόρεσε τη φανέλα της Paços Ferreira.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις (65 συμμετοχές, έξι γκολ) οδήγησαν την Porto στην απόφαση να τον αποκτήσει εκ νέου, με αγορά. Τον Ιανουάριο του 2017 δόθηκε στη Nantes με τη μορφή δανεισμού και τον Ιανουάριο του 2019 έως το τέλος της σεζόν στον ΠΑΟΚ. Τον Ιανουάριο του 2022 υπέγραψε στη Roma, με την οποία το δεύτερο μισό εκείνης της αγωνιστικής περιόδου έκανε 22 συμμετοχές και κατέκτησε το UEFA Europa Conference League. Το καλοκαίρι του 2022 πουλήθηκε από την Porto στη Galatasaray, με τη φανέλα της οποίας έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και έκανε 58 συμμετοχές, με απολογισμό έξι γκολ και επτά ασίστ.

Ο Ολιβέιρα αγωνίστηκε σε 174 παιχνίδια με την Porto (τα 23 στο Champions League), πέτυχε 39 γκολ (τα επτά στο Champions League) και μοίρασε 24 ασίστ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος σε επίπεδο ανδρών.
Σέρτζιο, καλώς ήλθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού!».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.