Ποδόσφαιρο

Απόδραση στο φινάλε με Καμαρά για τον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:50

Με γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90' ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πέτυχε το "3 στα 3" στην εκκίνηση της Super League 2024-25.

Απόδραση στο φινάλε με Καμαρά για τον ΠΑΟΚ

Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν με τον Ζίβκοβιτς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1΄), ενώ ο Ατρόμητος είχε ισοφαρίσει στο 86΄ με πέναλτι ο Ουάρντα. Ακριβώς με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά από πολύ κοντά έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη που δικαιωματικά άξιζε και παράλληλα πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

Ακριβώς όπως και στην περσινή σεζόν έτσι και τώρα, ο "Δικέφαλος του Βορρά" κατάφερε να... αποδράσει από το Περιστέρι με γκολ στην εκπνοή και να διατηρήσει το απόλυτο σερί του στην εφετινή Super League.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66΄ Φαν Βέερτ), Μπακού (74΄ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66΄ Βρακάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86΄ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουνταλί).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.