Ποδόσφαιρο

«Καθάρισε» ο Ελ Κααμπί!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 21:41

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ξανασυστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό και με δυο γκολ και μια ασίστ, οδήγησε τον Ολυμπιακό στο τρίποντο επί της Λαμίας εκτός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει πλέον το απόλυτο με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

«Καθάρισε» ο Ελ Κααμπί!

Ο Μαροκινός σταρ, πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο αναγεννημένος φέτος, Ζέλσον Μάρτινς έπειτα από ασίστ του Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά αλλά σε δυο καλές ευκαιρίες, ο γκολκίπερ της Λαμίας, Κόστιτς πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις. Τελικά, Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε στο 41΄ χάρη στην οξυδέρκεια του Ελ Κααμπί ο οποίος, στη μπαλιά του Τσικίνιο, είδε τον Κόστιτς μακριά από την εστία του και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Λαμία προσπάθησε στο πρώτο μέρος κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Τζολάκη κάτι που έγινε στο 30΄, αλλά ο Φουρτάδο δεν κατάφερε να πλασάρει ιδανικά. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (47΄) ήταν και πάλι ο 22χρονος γκολκίπερ που «έβγαλε» το σουτ του Βλαχομήτρου στην κλειστή γωνία.

Ο Ολυμπιακός από εκεί και πέρα, άρχισε και πάλι να ανεβάζει στροφές, στο 61΄ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διπλή ευκαιρία με τον Έσε και τον Βέλντε και λίγο αργότερα «καθάρισαν» το ματς σκοράροντας δύο φορές σε διάστημα 150 δευτερολέπτων.

Στο 79΄ ο Ελ Κααμπί παρέλαβε την ασίστ του Ροντινέι και με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-2, ενώ στο 81΄ ο Ζέλσον Μαρτίνς με βολίδα μέσα από την περιοχή -από πάσα του Ελ Κααμπί- διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (64΄ Ραντόνια), Αντράντε, Νούνιες (76΄ Δοϊρανλής), Μέκιτς (64΄ Γκουϊντο), Ριγκ, Φουστάδο, Βλαχομήτρος (83΄ Σιμόνι), Μπίκοβ, Κορνέζος, Γιαννούτσος (76΄ Σάντεμπεργκ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (85΄ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (59΄λ.τρ. Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (85΄ Ντάνι Γκαρθία), Έσε, Μάρτινς, Τσικίνιο, Βέλντε (78΄ Μασούρας), Ελ Κααμπί (85΄ Γιάρεμτσουκ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.