Ποδόσφαιρο

Ο Γιάρεμτσουκ έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 - 22:28

Το δύο στα δύο έκανε ο Ολυμπιακός στη Super League, επικρατώντας με 2-1 της νεοφώτιστης Athens Kallithea στο "Γ. Καραϊσκάκης", για τη 2η αγωνιστική. 

Ο Γιάρεμτσουκ έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό

O Ολυμπιακός αγχώθηκε, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει το 2/2 στη Super League. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-1 της Athens Kallithea στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και έφτασαν τους έξι πόντους, ενώ στον έναν παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο στο α΄ μέρος, προηγήθηκαν γρήγορα με τον Νορβηγό πλάγιο μέσο Κρίστοφερ Βέλντε (14'), αλλά στο 60ο λεπτό οι βελτιωμένοι μετά το ημίχρονο φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ρόμπερτς Ουλντρίκις στο 60ο λεπτό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τρεις αλλαγές ψάχνοντας το γκολ της νίκης, με μία εξ αυτών, αυτή του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ να αποδεικνύεται "χρυσή". Ο Ουκρανός επιθετικός ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, με ριμπάουντ μετά από άστοχο σουτ με προβολή του Ελ Κααμπί, στο 79'.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (69′ Γκαρθία), Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Έσε (49′ Στάμενιτς), Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο (68′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (68′ Μασούρας), Ελ Κααμπί.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μεχίας (40′ Ντεμίτριους), Ισιμάτ Μιρέν, Πασαλίδης, Μανθάτης, Ματίγια (84′ Βασιλόγιαννης), Μότοκ, Σοΐρι (75′ Χάνουσεκ), Μερκάτι (46′ Ντίμπα), Μουτίνιο (84′ Λουκίνας), Ουλντρίκι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.