Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: «Τα είδε όλα» η Γαλατά, ήττα 3-2 από τη Γιουνγκ Μπόις

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 00:02

Σε ένα ματς με ένταση και αγωνιώδη εξέλιξη, η Γιουνγκ Μπόις έβαλε δύσκολα στη Γαλατασαράι και πήρε αποτέλεσμα που της επιτρέπει, αν μη τι άλλο, να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στη League Stage, στον επαναληπτικό

Προκριματικά Champions League: «Τα είδε όλα» η Γαλατά, ήττα 3-2 από τη Γιουνγκ Μπόις

Έπαθε... χουνέρι στη Βέρνη η Γαλατασαράι, που μπήκε στην αναμέτρηση με τη Γιουγνκ Μπόις ως φαβορί αλλά στο γήπεδο της προέκυψε Γολγοθάς!

Οι Ελβετοί προγήθηκαν μόλις στο 3' με τον Μοντέιρο ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης «έκοψε τα γόνατα» των Τούρκων σκοράροντας το 2-0. Οι Τούρκοι στο πρώτο μέρος είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και το πλήρωσαν.

Στην επανάληψη, ο προπονητής Σαράλογλου ανακάτεψε την τράπουλα προσπαθώντας να αλλάξει τη ροή του αγώνα, περνώντας στο ματς από την αρχή τον Ζίγιε και αντικαθιστώντας τον γκολκίπερ Μουσλέρα με τον Γκούβεντς!

Η Γαλατά ανέβασε την αποδοσή της και βρήκε το γκολ με τον Μπατσουαγί στο 66', για να ισοφαρίσει με τον ίδιο παίκτη στο 72!

Όμως η Γιουνγκ Μπόις δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς ο Ουγκρίνιτς με πέναλτι, ύστερα από χέρι εντός περιοχής του Μπαρνταξί που επιβεβαιώθηκε από το VAR (οδηγώντας στα αποδυτήρια τον παίκτη της Γαλατα με δεύτερη κίτρινη), έδωσε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη.

Στα άλλα ματς, η Σάλτσμπουργκ πήρε σπουδαίο 2-0 από την Ντιναμό Κιέβου στην Πολωνία, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Αυστρία, ενώ η Σπάρτα Πράγας σόκαρε τη Μάλμε στη Σουηδία, κερδίζοντας επίσης με 2-0.

Τέλος, στη Δανία, Μίντιλαντ και Σλόβαν άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Μπρατισλάβας μετά το 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr