Ποδόσφαιρο

Έμειναν στην ισοπαλία Λέστερ και Τότεναμ

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 00:04

Η Τότεναμ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Λέστερ, αλλά με τον Τζέιμι Βάρντι να βρίσκει δίχτυα στην επιστροφή του στην Premier League οι "αλεπούδες" πήραν τον βαθμό με το τελικό 1-1.

Έμειναν στην ισοπαλία Λέστερ και Τότεναμ

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέστερ στην πρεμιέρα της Premier League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στο "King Power Stadium". Τα "σπιρούνια" πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πέδρο Πόρο στο 29', αλλά ο Τζέιμι Βάρντι στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου ισοφάρισε με γκολ που πέτυχε στο 57ο λεπτό.

Οι Λονδρέζοι πίεσαν για να βρουν το γκολ της νίκης, αλλά δεν το βρήκαν ποτέ με τις "αλεπούδες" να κρατάνε μέχρι το τέλος την ισοπαλία. Ο αγώνας πάντως πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Ουρουγουανού μέσου των φιλοξενούμενων Μπετανκούρ.

Λέστερ: Χέρμανσεν, Τζάστιν, Βέστεργκαρντ, Φάες, Κρίστιασεν, Ουίνγκς, Μπουονατόνε (79′ Σουμαρέ), Εντίντι, Ντε Κόρντοβα- Ρέιντ (85′ Μακατίερ), Φατάγου, Βάρντι (79′ Μαβιντίντι).

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο (90'+2' Σπενς), Ρομέρο, Βαν ντε Βεν, Ουντότζι, Σαρ (78′ Μπέρκβαλ), Μπεντακούρ (78′ λ.τ. Γκρέι), Μάντισον (78′ Κουλουσέβσκι), Τζόνσον (78′ Βέρνερ), Σον (90’+2' Ριτσάρλισον).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr