Ποδόσφαιρο

Άλωσε το Αγρίνιο η Λαμία (vids)

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 - 22:54

Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λαμία στο Αγρίνιο έκλεισε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Super League, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παίρνει το τρίποντο επικρατώντας με 1-0 των "καναρινιών".

Άλωσε το Αγρίνιο η Λαμία (vids)

Η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά πέτυχε ο Ανέστης Βλαχομήτρος στο 65ο λεπτό, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Φουρτάδο.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από 13' λόγω της αποβολής του Σιέλη για μαρκάρισμα στον Βλαχομήτρο μέσω VAR. Ωστόσο, στο πρώτο μέρος πέτυχαν δύο γκολ με τον Τορεχόν (9') και τον Λομόνακο (45+1'), αμφότερα όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Στο 82' η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε κι αυτή με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γκιντό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Παντελάκη. Στο 87', τα "καναρίνια" κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κορνέζου που έκανε ολέθριο λάθος. Ο Ντίας ανέλαβε την εκτέλεση άλλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Παντελάκης, Σιέλης, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπελεβώνης (74΄Κοντούρης), Μπουζούκης (74΄Νικολάου), Ντίας, Λομόνακο (69΄Μαΐντεβατς).

Λαμία: Κόστιτς, Αντράντε, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ντεντάκης (46΄Ραντόνια), Σαραμαντάς (68΄Ρινγκ), Νούνιες (68΄Μπίκοφ), Αθανασακόπουλος (46΄Γκουίντο), Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr