Ποδόσφαιρο

Πήρε το Community Shield η Σίτι - Νίκησε στα πέναλτι την Γιουνάιτεντ με 7-6! (vid)

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 19:12

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με τίτλο στην σεζόν επικρατώντας της Γιουνάιτεντ στα πέναλτι με 7-6 στο «Γουέμπλεϊ» κατακτώντας το Community Shield!

Πήρε το Community Shield η Σίτι - Νίκησε στα πέναλτι την Γιουνάιτεντ με 7-6! (vid)

Σε ένα ματς θρίλερ με δύο γκολ στα τελευταία οκτώ λεπτά, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 7-6 στα πέναλτι (1-1 κ.δ.) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέκτησε το Community Shield.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" άνοιξαν το σκορ στο 82' με ωραίο γκολ του Γκαρνάτσο όμως οι "πολίτες" βρήκαν απάντηση με τον Μπεράρντο Σίλβα στο 88'.

Στη διαδικασία των πέναλτι αποδείχθηκε μοιραίος ο Τζόνι Έβανς, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ και ο Ακάντζι σκόραρε για τους πρωταθλητές Αγγλίας χαρίζοντάς τους τον τίτλο του Community Shield για πρώτη φορά μετά το 2019.

Η διαδικασία των πέναλτι:

0-1: Φερνάντες γκολ
0-1: Απέκρουσε ο Ονανά το πέναλτι του Μπερνάρντο
0-2: Νταλό γκολ
1-2: Ντε Μπρόινε γκολ
1-3: Γκαρνάτσο γκολ
2-3: Χάαλαντ γκολ
2-3: Απέκρουσε ο Έντερσον το πέναλτι του Σάντσο
3-3: Σαβίνιο γκολ
3-4: Κασεμίρο γκολ
4-4: Έντερσον γκολ
5-4: ΜακΤόμινεϊ γκολ
5-5: Νούνες γκολ
5-6: Μαρτίνες γκολ
6-6: Ντίας γκολ
6-6: Έβανς άουτ
7-6: Ακάντζι γκολ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λούις, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ, Κόβατσιτς, Ο' Ράιλι (63' Νούνες), ΜακΚάτι (80' Μπερνάρντο), Μπομπ, Ντοκού (63' Σαβίνιο), Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Μαγκουάιρ (59' Κόλιερ), Μαρτίνες, Μάουντ (59' Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ (83' Σάντσο), Άμαντ (59' Πελίστρι), Κασεμίρο, Νταλότ, Έβανς, Μέινου (59' ΜακΤόμινεϊ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr