Ποδόσφαιρο

Μάλμε-ΠΑΟΚ 2-2: Δικέφαλος από ατσάλι έβαλε θεμέλια πρόκρισης

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 - 22:08

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε για να κάνει... σόου στον αγωνιστικό χώρο του Ελέντα Στάντιον. Μπήκε για να πάρει σκορ που θα του επιτρέψει να καθαρίσει την πρόκριση στην Τούμπα, και αυτό έκανε, κυνικά κόντρα στη Μάλμε

Μάλμε-ΠΑΟΚ 2-2: Δικέφαλος από ατσάλι έβαλε θεμέλια πρόκρισης

Δεν έθελξε, δεν εντυπωσίασε, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε ένα από τα αποτελέσματα που ήθελε και τα πάντα είναι στο χέρι του. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο Μάλμε, ισοφάρισε ισάριθμες και το 2-2 του δίνει ένα ελαφρύ προβάδιασμα ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.

Ο ΠΑΟK μπήκε στο γήπεδο περισσότερο αγχωμένος απ' ότι χρειαζόταν και με εμφανή τον εκνευρισμό στο παιχνίδι του. Και η Μάλμε θέλησε να το εκμεταλλευτεί με το... καλημέρα, έχοντας δοκάρι μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης όταν μετά από σέντρα η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Δευτερόλεπτα αργότερα οι Σουηδοί άγγιξαν και πάλι το γκολ, με τον Κοτάρσκι να λέει «όχι» σε σουτ του Νανάσι, αλλά ήταν προφανές πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αλλάξει το... μυαλό του που ήταν επηρεασμένο από το ξεκίνημα. Αλλά δεν το κατάφερε μέχρι να δεχτεί το γκολ. Η Μάλμε είχε δύο ακόμα καλές στιγμές μέχρι το εικοσάλεπτο και τελικά στο 28' βρήκε το 1-0 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιάνσον πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ... ταρακουνήθηκε, άρχισε να βγάζει αντίδραση, ισορρόπησε και στο 30' απείλησε για πρώτη φορά με τον Μπράντον Τόμας να αστοχεί εξ επαφής. Αυτή ήταν η... προειδοποιητική βολή της ομάδας του Λουτσέσκου, που στο 42' ισοφάρισε όταν ο Σάστρε γύρισε την μπάλα, ο Τόμας δεν πρόλαβε την μπάλα, αλλά ήρθε από πίσω ο Τάισον για να τη στείλει στα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε κομβικό σημείο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με δοκάρι της Μάλμε με τον Γιάνσον να είναι αυτός που το... σημάδεψε, με τον ΠΑΟΚ να απαντά με μεγάλη ευκαιρία του Τόμας που αστόχησε από κοντά.

Η Μάλμε άρχισε να πιέζει ασφυκτικά και στο 67' βρήκε το 2-1 με τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα, τον Νανάσι να είναι ο σκόρερ, όμως ο ΠΑΟΚ είχε ξανά απάντηση. Στο 75' ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ, υπήρξαν κόντρα μέσα στην περιοχή, με τον Μπάμπα να τις εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει σε 2-2, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον ΠΑΟΚ πλέον να έχει στην Τούμπα την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για τα Play Offs του Champions League.

Μάλμε: Ντάλιν, Λάρσεν, Γιάνσον, Ζέτερστρεμ, Μπουσανέλο, Μπολίν (Αλί 83’), Γιόνσεν, Πένια, Νανάσι, Τελίν, Μποτχάιμ (Κρίστιανσεν 65’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (Καμαρά 73’), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (Ντεσπόντοφ 73’), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 83’), Τάισον, Μπράντον (Τισουντάλι 69’).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.