Ποδόσφαιρο

Μπόκα Τζούνιορς-Μπαράκας Σεντράλ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 09:22

Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Μπαράκας Σεντράλ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να προσθέσει τρεις βαθμούς στον λογαριασμό της στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει στην κατάταξη. Η Μπαράκας Σεντράλ, πάλι, κυνηγάει την έκπληξη. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Μπόκα Τζούνιορς-Μπαράκας Σεντράλ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς προσφέρεται στο 1,32** και το διπλό της Μπαράκας Σεντράλ ανεβαίνει στο 10,74** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Μπαράκας Σεντράλ για διάφορους λόγους τα στατιστικά των ομάδων δεν είναι αυτά που θα επιθυμούσαν στο εσωτερικό τους, αλλά υπάρχει χρόνος για να διορθώσουν την κατάσταση. Φυσικά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Μπόκα Τζούνιορς, μια ομάδα με παράδοση και φιλοδοξίες, η οποία έχει 2 νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις με την Μπαράκας Σεντράλ.

Η Μπόκα Τζούνιορς αφότου επέστρεψε στη δράση μετά τη διακοπή για το Copa America 2024 έχεο φορτωμένο πρόγραμμα με αγώνες τόσο για την Liga Profesional Argentina, αλλά και για το Copa Sudamericana, όπου πέρασε στους «16», ενώ αντιμετώπιζε και δυσκολίες με απουσίες τόσο λόγω τραυματισμών, αλλά και εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Έγραψε τρεις ισοπαλίες και μια νίκη (στα τρία ματς δεν δέχθηκε γκολ) προτού παίξει με την Μπάνφιλντ σε εξ αναβολής αναμέτρηση πρωταθλήματος τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/8). Σ' εκείνο το ματς εντυπωσίασε και επικράτησε με 3-0 δείχνοντας τις ικανότητές της και στις δύο περιοχές. Στο μεταξύ, συνεχίζεται και το μεταγραφικό πάρε – δώσε της ομάδας καθώς προσπαθεί να ενισχυθεί ώστε να κυνηγήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τους στόχους της εντός κι εκτός Αργεντινής.

Η Μπαράκας Σεντράλ έπειτα από οκτώ ματς στο πρωτάθλημα Αργεντινής έχει ρεκόρ 1-2-5 με 3-10 γκολ. Στόχος της είναι να μπορέσει να πάρει βαθμούς μιας και επιδιώκει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας. Ο κόουτς Αλεχάνδρο Ορφίλα ψάχνει τρόπους να βελτιώσει την ομάδα του, ενώ έχουν γίνει και ορισμένες καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, η Μπαράκας Σεντράλ μετράει τρία σερί ματς χωρίς νίκη, με δύο ήττες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα, αλλά κανένα γκολ υπέρ.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο αγωνιστικό σκέλος του Μπόκα Τζούνιορς – Μπαράκας Σεντράλ το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Μπόκα Τζούνιορς νιώθει πως η νίκη είναι μονόδρομος, ιδίως από τη στιγμή που παίζει εντός έδρας. Η Μπαράκας Σεντράλ θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί. Στο Μπόκα Τζούνιορς – Μπαράκας Σεντράλ οι συνθέσεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μπλοντέλ, Σαράτσι, ενώ λείπουν οι χαφ Σενόν, Έκι Φερνάντες, Μεδίνα και ο κίπερ Μπρέι. Η Μπαράκας Σεντράλ δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές.

Το στοίχημα στην Liga Profesional Αργεντινής αποτελεί σταθερή αξία με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι υψηλό και τα παιχνίδια να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Το combo νίκη της Μπόκα Τζούνιορς με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Ουρουγουανό στράικερ Έντινσον Καβάνι δίνεται στο 3,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr