Ποδόσφαιρο

Μπόρατς-ΠΑΟΚ 0-1: «Επαγγελματική» πρόκριση και τώρα η Μάλμε (vid)

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 00:01

Ο ΠΑΟΚ έκανε τα βασικά στη ρεβάνς του 3-2 κόντρα στην ομάδα από τη Βοσνία αλλά το ζητούμενο, που ήταν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ο Δικέφαλος το πήρε σχετικά άνετα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παρουσία του στους ομίλους του Conference League

Μπόρατς-ΠΑΟΚ 0-1: «Επαγγελματική» πρόκριση και τώρα η Μάλμε (vid)

Με δύο νίκες ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ το εμπόδιο της Μπάνια Λούκα και τσέκαρε το εισιτήριό του για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε. Τώρα λοιπόν αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του Λουτσέσκου, που παράλληλα όμως, εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του Conference League και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο κέρδος στην παρούσα φάση.

Ο Δικέφαλος δεν έδωσε δικαιώματα αυτή τη φορά στους Βόσνιους και επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα ωραίο γκολ του Μουργκ από το πρώτο ημίχρονο. Ηταν μία όμορφη συνεργασία ανάμεσα σε Τάισον και Οζντόεφ, με τον δεύτερο να βρίσκει τον Αυστριακό που με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 25'.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κινδύνεψε ελάχιστα σε όλο το ματς, αντιθέτως εκείνη έφτασε αρκετές φορές κοντά και σε άλλα γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το δοκάρι σε προβολή του Κουλιεράκη στο 14', ενώ Μουργκ, Οζντόεφ, Τάισον και Κωνσταντέλιας είχαν τις δικές τους στιγμές στη συνέχεια για να σκοράρουν.

Εκεί όπου κλείδωσε η νίκη και η πρόκριση του ΠΑΟΚ ήταν όταν στο 71' ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Καμαρά αντί του Μουργκ, συνθέτοντας τριάδα στα χαφ μαζί με τους Σβαμπ και Οζντόεφ που έτσι κι αλλιώς τα πήγαιναν εξαιρετικά.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (68’ Τσάβιτς), Σκόρουπ (57’ Χρέλια), Γκράχοβατς, Βούκοβιτς, Σάβιτς (57’ Βράνιες), Κουλάσιν, Λούκιτς (79’ Μάρτσετιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Έκονγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (80’ Βιεϊρίνια), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ (61’ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (72΄ Καμαρά), Τάισον (61’ Κωνσταντέλιας), Τόμας (72’ Σαμάτα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.