Ποδόσφαιρο

Έκανε τα εύκολα δύσκολα η ΑΕΚ (vid)

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 23:26

Η ΑΕΚ με παιδικά λάθη και ανεπίτρεπτη χαλάρωση μετέτρεψε το 4-0 του 52’ σε 4-3 και έδωσε δικαίωμα στο όνειρο στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες ενόψει της ρεβάνς στην Ανδόρα.

Έκανε τα εύκολα δύσκολα η ΑΕΚ (vid)

Με την πεπατημένη παρέταξε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Η μόνη διαφορά εν συγκρίσει με τα φιλικά ήταν το γεγονός ότι προτιμήθηκε ο Στρακόσα από τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια,αλλά και ο Μουκουντί δίπλα στον Βίντα.

Η ΑΕΚ μπήκε με φόρα στο ματς και στο δεκάλεπτο είχε δοκάρι με τον «Γκάτσι» στο 5’ και ένα λεπτό αργότερα ένα γκολ με τον Λιούμπιτσιτς, ο οποίος έκανε κίνηση φορ και ο Λιβάι τον βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο 1-0 για την Ένωση.

Το 1-0 παρέμενε με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες να απειλεί για πρώτη φορά στο 19’ με τον Ντε Λα Τόρε που πλάσαρε άτσαλα και ενώ είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς. Και στο 20’ ήρθε το 2ο γκολ για την Ένωση. Ο Στρακόσα με πανέξυπνη μακρινή μεταβίβαση βρήκε τον Γκαρσία στην πλάτη της άμυνας της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες με τον φορ της ΑΕΚ με διπλή προσπάθεια να κάνει το 2-0.

Η ΑΕΚ δεν κατέβασε το πόδι από το γκάζι και στο 31’ έφθασε στο 3-0 με εξαιρετικό σουτ του Γκατσίνοβιτς. Σκορ που έμελλε να παραμείνει ως έχει έως τη λήξη του ημιχρόνου παρά τις καλές στιγμές τον Ελίασον (45+1’) και Λιούμπιτσιτς (45+2’)

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες ήταν αυτή που απείλησε. Εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ανισορροπία της ΑΕΚ με τον Λόπες να βρίσκεται σε θέση βολής απέναντι στον Στρακόσα, με τον Αλβανό διεθνή να του λέει «όχι» και να κρατά το 3-0. Και αφού δεν έγινε το 3-1, ήρθε στο 53΄ ο Μουκουντί με κάτι σαν κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ελίασον να κάνει το 4-0.

Η ΑΕΚ με δεδομένο το σκορ ανέβασε όποτε ήθελε στροφές και σε ανύποπτη φάση ήρθε το 4-1. Ο Βίντα προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Στρακόσα, αλλά άθελά του την έστειλε στα δίχτυα. Στο 75΄ ο Λιβάι κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε με τον Μουνιόθ να τον νικά και σαν να μην έφθανε αυτό ήρθε στο 78’ το 4-2 με πέναλτι του Αντρέου.

Και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει κανείς τι είχε συμβεί, ήρθε και το 4-3. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μουκουντί απομάκρυνε την μπάλα και ο Βίτι με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ναι, το πάρτι του 4-0 είχε μετατραπεί σε έναν μίνι εφιάλτη για την ΑΕΚ που πλήρωνε την χαλάρωσή της και τα εύκολα λάθη και πλέον στην ρεβάνς δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.