Ποδόσφαιρο

Ντεφένσα Τζαστίσια-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - 08:08

Η χωρίς νίκη μετά από πέντε παιχνίδια στη Liga Professional, Ντεφένσα Τζαστίσια, υποδέχεται για την 6η αγωνιστική στο «Estadio Norberto Tomaghello» την ομάδα των 35 πρωταθλημάτων Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς. Δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία για τη φιλοξενούμενη στη 2η αυτή φάση της λίγκας. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Ντεφένσα Τζαστίσια-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Για το Ντεφένσα Τζαστίσια - Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις φέρνουν τους φιλοξενούμενους πιο κοντά στη νίκη: Ο άσος της Ντεφένσα Τζαστίσια προσφέρεται στο 3,56** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς δίνεται στο 2,18** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Ντεφένσα Τζαστίσια - Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά παρουσιάζουν την Μπόκα φαβορί για τη νίκη, ωστόσο η Ντεφένσα δεν δέχτηκε γκολ στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της με τη συγκεκριμένη αντίπαλο: δύο φορές έμεινε στο 0-0 και στην άλλη επικράτησε με 1-0. Οι 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις είχαν συνδυασμό Under και No Goal. Ο συνδυασμός να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Under 2,5 προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ντεφένσα Τζαστίσια πορεύεται με νέο προπονητή εδώ και περίπου δύο μήνες, τον Φραντσέκσο Μενεγκίνι, ο οποίος έχει καθοδηγήσει την ομάδα του μόνο σε τρία παιχνίδια: 0-1 εντός έδρας με τη Σέζαρ Βαγιέχο (Περού) στο Σουνταμερικάνα, 0-0 εντός με την Ιντεπεντιέντε και 1-1 εκτός με την Ατλέτικο Τουκουμάν, όπου ισοφάρισε στο 32’ το γκολ που δέχτηκε στο 13’. Αυτό ήταν και η πιο πρόσφατη αγωνιστική της υποχρέωση, στις 16 Ιουνίου. Επανέρχεται επομένως στη δράση έπειτα από έναν και πλέον μήνα. Το να σημειώσει κανένα γκολ η Ντεφένσα προσφέρεται στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μπόκα Τζούνιορς απέσπασε 0-0 από την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε τα ξημερώματα της Πέμπτης για το Σουνταμερικάνα στο υψόμετρο του Κίτο στο Εκουαδόρ. Η αντίπαλος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο (77% κατοχή μπάλας) και κέρδισε 10 κόρνερ (2 η φιλοξενούμενη), όμως η Μπόκα Τζούνιορς κατάφερε να κρατήσει το «Χ» εν όψει του επαναληπτικού την προσεχή εβδομάδα στο Μπουένος Άιρες. Ο 19χρονος μέσος Σεμπάγιος (χωρίς συμμετοχή στο πρωτάθλημα) και ο συνομήλικός του, Ντελγκάδο (2 συμμετοχές στη λίγκα), αγωνίστηκαν βασικοί.

Συμπλήρωσε τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα, κρατώντας το «μηδέν» στα δύο από αυτά. Σε επίπεδο πρωταθλήματος δέχτηκε γκολ στις 10 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Το να δεχτεί η Μπόκα Τζούνιορς ακριβώς ένα γκολ στο παιχνίδι με την Ντεφένσα δίνεται στο 2,45**. Ο 37χρονος βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Μπόκα, Εντινσον Καβάνι, θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας. Το να σημειώσει η Μπόκα Τζούνιορς το πρώτο γκολ του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο προσφέρεται στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr