Ποδόσφαιρο

Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό... Youth League από τον Αγιαξ (1-0) [vid]

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 - 18:10

Στο πρώτο φετινό φιλικό τους οι Ερυθρόλευκοι, παρουσιάστηκαν με τρεις από τους παίκτες της Κ19 που κατέκτησαν το UEFA Youth League στην 11άδα, ενώ δύο μπήκαν ως αλλαγή. Πολύ καλό το πρώτο δείγμα παρά την ήττα από τους Ολλανδούς. Με την Μέχελεν αύριο (Σάββατο) το δεύτερο φιλικό

Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό... Youth League από τον Αγιαξ (1-0) [vid]

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το «καλημέρα» των φιλικών επιβεβαιώσε στο Ντριλ της Ολλανδίας τη διάθεση να δώσει ευκαιρίες και -γιατί όχι- να εναρμονίσει την χρυσή γενιά του Youth League με την ομάδα που κατέκτησε το Conference League!

Ισίδωρος Κουτσίδης, Φάνης Μπακούλας και Μπάμπης Κωστούλας εμφανίσηκαν στην πρώτη εντεκάδα της χρονιάς για τους Πειραιώτες, με τον Χρήστο Μουζακίτη και τον Αντώνη Παπακανέλλο να έρχονται με τη δεύτερη ομάδα.

Και οι πέντε έδειξαν αποφασισμένοι να αρπάξουν την ευκαιρία που τους έδωσε απλόχερα ο Βάσκος τεχνικός. Οι Ολλανδοί νίκησαν βεβαίως με 1-0 (Φορμπς 42΄), ο Ολυμπιακός όμως στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού αυτού τεστ κυριάρχησε. Αν μάλιστα οι Κωστούλας (30΄) και Ζέλσον Μαρτίνς (73΄) δεν ξόδευαν τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες της σεζόν προφανώς το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Για την ιστορία, δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ελ Κααμπί, Ντάνι Γκαρσία αλλά και ο Μάρκο Στάμενιτς που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα (μυικό) στην προθέρμανση. Αύριο οι Πειραιώτες δίνουν το δεύτερο φιλικό τους στην Ολλανδία. Αντιμετωπίζουν τη Μέχελεν (16:00)

ΑΓΙΑΞ: Πάσφιρ, Ρεντ, Σούταλο (66' Χλίνσον), Γιάνσε, Γουίνταλ (24' Ταχίροβιτς), Χέντερσον (66' Μέντιτς), Μπανέλ, Τέιλορ, Άκπομ, Φιτζ-Τζιμ (66' Κάπλαν), Φορμπς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης (46' Αναγνωστόπουλος), Κοστίνια (46' Ροντινέι), Κουτσίδης (68' Μπιανκόν), Άμπι (46' Ρέτσος), Αποστολόπουλος (46' Ορτέγκα), Μπακούλας (84' Κωστούλας), Ντόη (46' Μουζακίτης), Τσικίνιο (81' Ντόη), Μασούρας, Μπιέλ (68' Παπακανέλλος), Κωστούλας (46' Ζέλσον Μαρτίνς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.