Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη με σκόρερ τον Μπακασέτα για τον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 23:04

Φιλική νίκη με σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε στην Λεωφόρο με 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας

Φιλική νίκη με σκόρερ τον Μπακασέτα για τον Παναθηναϊκό

Στην καλύτερή του εμφάνιση στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την ΑΕΚ Λάρνακας απόψε στη Λεωφόρο.

Με δύο γκολάρες του Τάσου Μπακασέτα και ένα ακόμη όμορφο ομαδικό γκολ του Γιώργου Βαγιανννίδη, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έδειξε σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Βελτιώνεται και αφήνει υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στο πρώτο τους φιλικό εντός Ελλάδος, είχαν πολύ καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας και χάρη σε δυο θαυμάσια γκολ του Μπακασέτα και ένα του Βαγιαννίδη επικράτησαν 3-1, δείχνοντας ότι υιοθετούν το στιλ του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ντεμπούτο για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς με το «τριφύλλι» στο στήθος, θετικοί και οι Μαντσίνι, Αράο που βοήθησαν πολύ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και τη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα.

Τη Μακάμπι Νετάνια θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη 18/7 οι «πράσινοι» στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της αναμέτρησης του δεύτερου προκριματικού του Europa League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο, 4-3-3): Λοντίγκιν (65’ Ντραγκόφσκι), Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ (75’ Κάτρης), Σένκεφελντ (64’ Μαξίμοβιτς), Κώτσιρας (65’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα, Μαντσίνι (65’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (75’ Πέρεθ), Τζούρισιτς (75’ Αϊτόρ), Γερεμέγεφ.

ΑΕΚ Λάρνακας (Χουάν Φεράντο 4-2-3-1): Αλομέροβιτς, Σάντσες, Μιλίσεβιτς, Καμπρέρα (56’ Σουάρεθ), Γκαρσία, Λέντες, Ντίμερς, Φαράι (68’ Σάντος), Ενρίκες, Γκιούρσκο (56’ Γκάμα), Σολ (83’ Βασιλείου).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.