Ποδόσφαιρο

Νέα φιλική ήττα με το ίδιο σενάριο για τον ΠΑΟΚ!

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 21:58

Αδιόρθωτος ο ΠΑΟΚ και στο φιλικό με την Φίτεσε, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 με ανατροπή!

Νέα φιλική ήττα με το ίδιο σενάριο για τον ΠΑΟΚ!

Στο δεύτερο φιλικό που έδωσε μέσα σε διάστημα μόλις μερικών ωρών, αφού είχε προηγηθεί η αναμέτρησή του με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 2-1 από τη Φίτεσε, παρουσιάζοντας καλή αγωνιστική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και παίρνοντας το προβάδισμα από το 11’ χάρη σε γκολ του Σαμάτα, αλλά βλέποντας τους Ολλανδούς να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (54’, 58’).

Ξανά… διπρόσωπος ο ΠΑΟΚ, δημιούργησε μπόλικες ευκαιρίες στο πρώτο μισό του αγώνα, αλλά ήταν σαφώς πιο ακίνδυνος στο δεύτερο, ενώ είχε και δύο δοκάρια, με τον Κωνσταντέλια στο 23’ και με τον Σαμάτα στο 77’.

Το φιλμ του ματς

Στο 11ο λεπτό ο Τανζανός επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά, μετά την προσπάθεια του Καμαρά που απόκρουσε ο τερματοφύλακας της Φίτεσε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στη κεφαλιά του Σαμάτα.

Ο κεφάτος Γιάννης Κωνσταντέλιας μέτρησε δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και μια περίτεχνη ενέργεια που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στα πρώτα είκοσι λεπτά της φιλικής αναμέτρησης, που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο και οπαδούς των δύο ομάδων στα περίχωρα του Άρνεμ. Ο «Ντέλιας» το «έψαχνε» το γκολ επιδιώκοντας να τελειώνει πολλές επιθετικές προσπάθειες, ωστόσο η Φιτέσε ήταν αυτή που βρήκε το γκολ.

Η ολλανδική ομάδα δεν βρήκε ένα γκολ, βρήκε δύο, μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Δύο γκολ-καρμπόν. Σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά (με αντίπαλο τον Βιεϊρίνια…) και η μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54ο λεπτό ο Χούγκεφερτ έπιασε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 58’ ήταν η σειρά του Κέρσενς να σκοράρει με το κεφάλι για το 2-1 της ολλανδικής ομάδας, που έκανε στους «ασπρόμαυρους» ό,τι ακριβώς και η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Ανατροπή με δύο γκολ μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο δεύτερο μέρος.

Οι «ασπρόμαυροι» άγγιξαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Σαμάτα είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη και την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι μετά το πλασέ του στο 77ο λεπτό του φιλικού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.