Ποδόσφαιρο

Προβληματικός ο ΠΑΟΚ ξανά, έχασε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 17:06

Προβλημάτισε ξανά ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με την βελγική Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ από την οποία ηττήθηκε με 2-1.

Προβληματικός ο ΠΑΟΚ ξανά, έχασε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 και ανατροπή από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, στο Χορστ και στο τελευταίο του φιλικό ματς, πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς την επόμενη Τετάρτη (24/07).

Αρκετά καλός για ένα ημίχρονο ο «δικέφαλος του Βορρά», το πρώτο, όπου έφτιαξε φάσεις, δεν δέχτηκε, ενώ σκόραρε με το χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ στο 27’, που κέρδισε ο Τόμας. Αντιθέτως, έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ δύο λάθη στο αμυντικό transition έδωσαν στους Βέλγους τη δυνατότητα να βρουν ισάριθμα τέρματα, στο 50ο και στο 66ο λεπτό με τους Ντέιβιντ και Καβαγκού αντίστοιχα.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα φιλικά, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Οι προσπάθειες των Τόμας Μουργκ (5'), Ζόαν Σάστρε (17') και Σβαμπ (21') δε βρήκαν στόχο, αλλά στο 27' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με τον Μπράντον Τόμας. Πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ ανοίγοντας το σκορ.

Καλύτεροι οι πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν να απειλούν, με τους Τόμας (31') και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη (34'), με τους Βέλγους να έχουν την πρώτη καλή τους στιγμή στο 41' - το σουτ του Γκιγιόμ Φρανσουά έδιωξε σε κόρνερ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκανε αλλαγές. Η κυπελλούχος Βελγίου ισοφάρισε στο 50' με τον Ντέιβιντ έπειτα από συνεργασία του με τον Ανουάρ Αϊτ Ελ Χατζί - αμφότεροι είχαν περάσει ως αλλαγή.

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, για λίγο, έχοντας μια καλή ευκαιρία με τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα στο 55', αλλά δέκα λεπτά μετά η Ουνιόν ολοκλήρωσε την ανατροπή με την εξ επαφής κεφαλιά του Καμπανγκού που, επίσης, είχε μπει αλλαγή στο ματς.

Οι δύο σκόρερ των Βέλγων θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ αλλά ο Κοτάρσκι νίκησε τον Καμπανγκού (68') και το... οριζόντιο δοκάρι τον Ντέιβιντ (71').

Τόμας (83) και Σβαμπ (87') δεν μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσια, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την τρίτη διαδοχική του ήττα έπειτα από αυτές κόντρα σε Χιμπέρνιαν (0-1) και Γκενκ (1-3).

Στις 20:00 θα διεξαχθεί στο Άρνεμ το φιλικό με τη Φίτεσε, το τελευταίο επί ολλανδικού εδάφους για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.