Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας 2-1: «Καθάρισε» με Σβαμπ και Μουργκ

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 21:00

Με «όπλο» τη χημεία και τη δεδομένη ποιότητα του κορμού του, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του, της ΑΕΚ Λάρνακας, στην Ολλανδία 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας 2-1: «Καθάρισε» με Σβαμπ και Μουργκ

Ο Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, στη νίκη με 2-1 επί της κυπριακής ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν ένα πολύ καλό διάστημα από το 20' μέχρι το 45', βγάζοντας αυτοματισμούς και συνεργασίες, με το αυστριακό δίδυμο Σβαμπ και Μουργκ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πετυχαίνοντας και τα γκολ (28' 39') δίνοντας αβαντάζ στην ομάδα τους.

Στο δεύτερο μέρος οι δευτεραθλητές Κύπρου μείωσαν νωρίς (54΄), όμως στο 80ό λεπτό ο Τσιφτσής είχε μία σωτήρια απόκρουση κρατώντας το 2-1, ενώ στο 87' ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 3-1 όταν ο Βιεϊρίνια έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και οι Καμαρά και Γκούμας πετάχτηκαν και οι δύο στην πορεία της μπάλας αλλά δεν την βρήκαν με προβολή, για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα το τελικό σφύριγμα που υπέγραψε τη νίκη του Δικεφάλου στο πρώτο φιλικό τεστ του επί ολλανδικού εδάφους.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Οτο, Εκονγκ, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Τσιφτσής, Σάστρε, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Βιεϊρίνια, Γκούμας, Τάισον, Μπράντον.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αλομέροβιτς, Καμπρέρα, Σολ, Φαράι, Μπρούνο Γκάμα, Καπτούμ, Εκπολό, Δημητρίου, Ρομπέρζ, Ναούμ, Ανδρέου.

Νίκη και για την ΑΕΚ

Σημάδια βελτίωσης παρουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας καθώς επικράτησε με 3-0 της βελγικής Μπέρσχοτ στο Μπουργκ Χάμσταντ, αφήνοντας πίσω την κακή εικόνα και τα έξι γκολ από την Άλκμααρ. Το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε τέσσερα 30λεπτα, με τον Ματίας Αλμέιδα να δίνει ουσιαστικά μία ώρα αγώνα στους παίκτες της πρώτης ομάδας και μία στους παίκτες της ΑΕΚ Β’. Τα γκολ για την Ενωση πέτυχαν οι Γαλανόπουλος, Ζίνι και Γκολφίνος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.