Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός -Πάφος 0-0: Με νέο αμυντικό δόγμα [vid]

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 20:10

Ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο «συστήθηκε» για φέτος στο κοινό του, στο φιλικό με την Πάφο, με διάθεση στην άμυνα, πίεση ψηλά στο γήπεδο και συνεχή προσπάθεια για ανάκτηση κατοχής

Παναθηναϊκός -Πάφος 0-0: Με νέο αμυντικό δόγμα [vid]
Φιλικό ήταν το παιχνίδι που έδινε χθες ο Παναθηναϊκός στην Αυστρία απέναντι στην Πάφο, το πρώτο «σοβαρό» της προετοιμασίας, αλλά μόνο τέτοιο δεν αποδείχτηκε. Ηταν ματς με ασυνήθιστα πολλά σε αριθμό σκληρά μαρκαρίσματα, δυνατές μονομαχίες και διεκδικήσεις, με ελάχιστες φάσεις, με φανερή έλλειψη ρυθμού. Οπως και φανερά τα σημάδια της κόπωσης από την προετοιμασία τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της Πάφου. Με το τελικό 0-0 να έρχεται μάλλον φυσιολογικά, όσο και δίκαια αφού οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ο Αλόνσο επέλεξε απέναντι στην Πάφο το σύστημα 4-2-3-1, με τον Τζούρισιτς ως επιτελικό μέσο, τους Μαντσίνι και Λημνιό στα άκρα της επίθεσης και τον Γερεμέγεφ στο «9». Ο Σουηδός ήταν και αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς όταν αστόχησε σχεδόν από τη μικρή περιοχή στο 32'. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο κλειστό από το πρώτο. Με τις δύο ομάδες να μην έχουν ούτε καν από μία κλασική ευκαιρία. Μία σέντρα σουτ του Κορέια που απέκρουσε δύσκολα ο Ντραγκόβσκι και ένα άστοχο πλασέ του Τζούρισιτς, ήταν ότι είχαν να επιδείξουν οι αντίπαλοι. Μοναδική εξαίρεση ένα σουτ εντός περιοχής του Τσόκαϊ στο 81', που απομάκρυνε με τα πόδια ο Ιβουσιτς.
Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν (46’ Ντραγκόβσκι), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (71’ Νίκας), Γεντβάι (23’ λ.τ. Ζέκα), Κώτσιρας (46’ Φικάι), Αράο (71’ Κάτρης), Βιλένα (71’ Κυριόπουλος), Λημνιός (46’ Ρούμπεν), Μαντσίνι, Τζούρισιτς (71’ Τσοκάι), Γερεμέγεφ (71’ Νταμπίζας)
Πάφος (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Μελούσο (69’ Πηλέας), Τζόσεφ, Γκόλνταρ, Μπρούνο, Ναμέ (69’ Ελία), Ντράγκομιρ (83’ Κολότας), Τάνκοβιτς (69’ Βαλακάρι), Πελάζιο, Κορέια (69’ Ντε Μπρίτο), Ζάιρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.