Ποδόσφαιρο

Ρουμανία-Ολλανδία με Bet Builder με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 11:00

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της φάσης των «16» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και με αυτές θα συμπληρωθεί το παζλ των προημιτελικών.

Ρουμανία-Ολλανδία με Bet Builder με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Στην «Fussball Arena Munchen» η Ρουμανία κοντράρεται με την Ολλανδία (19:00) και η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει με όποια περάσει από το Αυστρία – Τουρκία. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Για το Ρουμανία – Ολλανδία οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Ο άσος της Ρουμανίας προφέρεται στο 7,70** και το διπλό της Ολλανδίας δίνεται στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Ρουμανία – Ολλανδία τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί, παρόλο που τα στατιστικά των δύο ομάδων στους ομίλους για το Ευρωπαϊκό δεν είχαν μεγάλη διαφορά (1-1-1 με 4-3 γκολ για τη Ρουμανία, 1-1-1 με 4-4 γκολ για την Ολλανδία). Το στάτους, όμως, η διαφορά στην ποιότητα του ρόστερ καθώς και η παράδοση ανάμεσα τους (9-0-1 υπέρ της Ολλανδίας) είναι αρκετά στοιχεία για να δώσουν το πάνω χέρι στους Ολλανδούς.

Η Ρουμανία, αν μη τι άλλο, ξέρει να διαψεύδει τις προβλέψεις. Δεν υπήρχαν πολλοί που περίμεναν να βρεθεί στους «16» μιας και στα χαρτιά είχε πιο αδύναμο ρόστερ από το Βέλγιο, την Σλοβακία και την Ουκρανία. Στο Group E, όμως, απέδειξε πως έχει θέληση και πλάνο. Νίκησε με 3-0 την Ουκρανία, έχασε με 2-0 από το Βέλγιο και στην τελευταία αγωνιστική πήρε την πρωτιά του ομίλου με 1-1 κόντρα στην Σλοβακία. Το να κάνει ακόμη μια έκπληξη και να προκριθεί η Ρουμανία πληρώνει στο 4,75**. Παράλληλα, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φτάνει στο 2,11**. Το να προηγηθεί η Ρουμανία δίνεται στο 4,45** (από 3,70) στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ολλανδία, πάλι, χάρη σε μια καραμπόλα πήγε στη θεωρητικά αδύναμη πλευρά του ταμπλό όπου πλέον το μόνο άλλο μεγάλο όνομα είναι η Αγγλία και κάνει όνειρα να φτάσει μακριά. Στους ομίλους έπαιξε καλά με την Πολωνία (2-1) και τη Γαλλία (0-0), αλλά έχασε με 3-2 από την Αυστρία κάνοντας κακή εμφάνιση και τερμάτισε 3η. Ακολούθησε σκληρή κριτική του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν προς τους παίκτες, των ΜΜΕ προς όλα τα στελέχη της ομάδας, ενώ οι παίκτες άφησαν αιχμές εναντίον του κόουτς. Το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, όμως, κατεύνασε τα πνεύματα, οι πλευρές ανέλαβαν τις ευθύνες τους και προχώρησαν. Τώρα, το αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ολλανδία βρίσκεται στο 1,99** και το ημίχρονο/τελικό: 2/2 το συναντάμε στο 2,20**.

Για να πετύχει στην αποστολή της η Ολλανδία θα χρειαστεί περισσότερα από τους αστέρες της. Το combo νίκη της Ολλανδίας με Over 2,5 και anytime scorer τον Μέμφις Ντεπάι προσφέρεται στο 4,80** (από 4,00) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson. Τα φώτα θα είναι πάνω και στον Κόντι Γκάκπο, που ήδη μετράει δύο γκολ. Το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του ματς πληρώνει στο 2,65** (από 2,40). Τέλος το Over 3,5 γκολ ανεβαίνει στο 3,70** (από 3,37).

22:00 Αυστρία – Τουρκία

Στο «Leipzig Stadium» της Λειψίας, αργότερα, η Αυστρία αντιμετωπίζει την Τουρκία για μια θέση στην τελική οκτάδα στο Ευρωπαϊκό. Ανοικτή η πιθανότητα παράτασης και πέναλτι, εκείνη που θα νικήσει, θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του Ολλανδία-Ρουμανία. Κι αυτό που κάνει το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως η Αυστρία και η Τουρκία συναντήθηκαν σε φιλικό αγώνα τον περασμένο Μάρτιο και οι Αυστριακοί θριάμβευσαν με 6-1!

Για το Αυστρία – Τουρκία οι αποδόσεις βάζουν στην θέση του φαβορί τους Αυστριακούς. Ο άσος της Αυστρίας προφέρεται στο 2,02** και το διπλό της Τουρκίας τοποθετείται στο 4,05** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, το να πάρει την πρόκριση η Αυστρία δίνεται στο 1,50** και το να περάσει η Τουρκία στο 2,60**. Παράλληλα, υπάρχει και το εργαλείο Bet Builder, που προσφέρει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΩ!

Η Αυστρία ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες της φάσης των ομίλων. Σ' ένα πολύ δύσκολο γκρουπ πήρε την πρώτη θέση καθώς αφού έχασε με 1-0 από τη Γαλλία σε ματς που άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα, αντέδρασε και νίκησε με 3-1 την Πολωνία και με 3-2 την Ολλανδία. Με τα παιχνίδια της να είναι ανοικτά και να έχουν φάσεις, να σημειώσουμε πως το Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,96**. Ο συνδυασμός νίκη της Αυστρίας και οι δύο ομάδες να σκοράρουν φτάνει στο 4,15**. Πάντως, θα χρειαστεί και η παρέμβαση του κόουτς Ραλφ Ράνγκνικ με την ομάδα να μην έχει τον τιμωρημένο χαφ Βίμερ, ενώ ο σέντερ μπακ Τράουνερ δεν είναι στο απόλυτο. Το combo νίκη της Αυστρίας και Over 2,5 γκολ και anytime scorer ο Μάρκο Αρναούτοβιτς δίνεται στο 6,70** (από 5,60) στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Κι επειδή τα ματς των δύο ομάδων τείνουν να είναι ανοικτά και με ένταση να σημειώσουμε πως το να υπάρξει κόκκινη κάρτα πληρώνει στο 3,80** (από 3,45), ενώ το Over 9,5 κόρνερ βρίσκεται στο 2,55** (από 2,30).

Όσο για την Τουρκία, πήρε τη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου, κάνοντας δύο νίκες αν και είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Η ποιότητά της την ώθησε στο 3-1 επί της Γεωργίας, έπειτα ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Πορτογαλία και σε μια «μάχη» νίκησε 2-1 την Τσεχία στις καθυστερήσεις. Αυτοί οι αγώνες της άφησαν τα σημάδια τους. Λείπουν ο βασικός μέσος και αρχηγός της Τσαλχάνογλου και ο σέντερ μπακ Ακαϊντίν. Πάντως, το ενδεχόμενο να προηγηθεί η Τουρκία προσφέρεται στο 2,55** και δεν της λείπουν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Χωρίς τον Τσαλχάνογλου ο προπονητής Βιντσέντσο Μοντέλα θέλει να δει τον Άρντα Γκιουλέρ να κάνει πάρει παραπάνω πρωτοβουλίες. Η επιλογή του ως anytime scorer δίνεται στο 5,05** (από 4,20) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr