Ποδόσφαιρο

Η Betsson Μεγάλη Χορηγός στη φανέλα της Ίντερ!

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 13:20

Ο σουηδικός κολοσσός στον κλάδο του iGaming, Betsson, θα συνδεθεί για τα επόμενα 4 χρόνια με την φανέλα της Ίντερ, η οποία θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της δύο αστέρια μετά και την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Η Betsson Μεγάλη Χορηγός στη φανέλα της Ίντερ!

Αυτή η στρατηγική συμμαχία ενώνει δύο κορυφαία ονόματα στους τομείς τους, με πλούσια κληρονομιά.

Η τετραετής αυτή συμφωνία αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας φανέλας τόσο για την Betsson όσο και για τους πρωταθλητές της Serie A της σεζόν 2023-24 αλλά και φιναλίστ του Champions League της σεζόν 2022-23.

Εκτός από το λογότυπο της Betsson στις φανέλες της ομάδας, αμφότερες οι πλευρές θα μοιράζονται δυο κοινούς στόχους, την ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας των φιλάθλων εντός και εκτός Ιταλίας αλλά και την σύνδεση με τους φίλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο.

«Αυτή η χορηγία είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα για την Betsson», δήλωσε αρχικά ο CEO του Betsson Group, Γέσπερ Σβένσον. «Μας επιτρέπει να γίνουμε ένα με τους παθιασμένους φιλάθλους του ποδοσφαίρου στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να είμαστε κάτι περισσότερο από ένας χορηγός! Θέλουμε να είμαστε ένας συνεργάτης που φέρνει ενθουσιασμό και αξία στον σύλλογο και στους υποστηρικτές του. Αυτή η συμφωνία ενισχύει τη στρατηγική μας ανάπτυξη σε σημαντικές αγορές και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να τοποθετήσουμε την Betsson ως κορυφαία παγκόσμια αθλητική εταιρεία στον κλάδο μας».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Αλεσάντρο Αντονέλο, υποστήριξε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Betsson στην οικογένεια των Νερατζούρι ως Μεγάλη Χορηγό, και που υπογράψαμε αυτήν την ιστορική συμφωνία, η οποία θα τοποθετήσει το λογότυπο της Betsson στο μπροστινό μέρος των νέων εμφανίσεών μας. Αυτή η καινούρια συνεργασία θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε νέα ύψη την σύνδεσή μας με τους φίλους της ομάδας μας και με την καινοτόμο προσέγγιση που ακολουθεί η Betsson, να επεκτείνουμε τη διεθνή βάση των οπαδών μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία τους τόσο στην Ιταλία όσο και παγκοσμίως».

Στην Ελλάδα, η Betsson δραστηριοποιείται μέσω του www.betsson.gr από τον Ιούνιο του 2021 και ήταν η πρώτη εταιρεία που έλαβε την αδειοδότηση από την ΕEΕΠ. Βασικός πυλώνας της παρουσίας της Betsson στην Ελλάδα είναι η επιστροφή στην κοινωνία μέσω χορηγιών και ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Betsson στην Ελλάδα έχει προχωρήσει σε πολύ σημαντικές χορηγικές συμφωνίες, όπως με την ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, την AEK Betsson BC, τον Άρη Midea BC, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, καθώς και με την Ομοσπονδία Τένις (ΕΦΟΑ), και με την ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών, Άλιμος ΝΑΣ Betsson.

Επίσης, στη Λατινική Αμερική, η Betsson αποτελεί το μεγάλο χορηγό των Μπόκα Τζούνιορς, Ρασίνγκ Κλουμπ και Ατλέτικο Νασιονάλ. Στην Ιταλία, έχει συνεργασίες με συλλόγους όπως η Νάπολι, η Τορίνο, έχοντας ταυτόχρονα αποκλειστική συνεργασία με τον Φραντσέσκο Τότι.

Betsson Group
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1963 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες στη βιομηχανία παιγνίων και ψυχαγωγίας, προσφέροντας πολλαπλές υπηρεσίες στους πελάτες της, όπως τυχερά παιχνίδια και στοίχημα. Με την ιδιόκτητη πλατφόρμα της, η Betsson εξυπηρετεί πελάτες άμεσα (B2C) και έμμεσα σε B2B βάση. Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει μια κορυφαία εμπειρία διασκέδασης προς τους πελάτες της. Η βιωσιμότητα είναι ένα ενσωματωμένο μέρος της στρατηγικής της Betsson, καθώς η ανάληψη ευθύνης για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, και την κοινωνία είναι προϋπόθεση για τη λειτουργία μιας βιώσιμα επιτυχημένης επιχείρησης. Η Betsson απασχολεί περισσότερα από 2.000 άτομα στην Ευρώπη, τη Νότια και την Βόρεια Αμερική, καθώς και την Ασία. Η μητρική εταιρεία Betsson AB είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης. Περισσότερα: www.betssongroup.com, www.betssonab.com και www.betsson.gr

Λίγα λόγια για την Ίντερ
Το 1908 ιδρύθηκε ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο.

Η συλλογή τροπαίων της Ίντερ περιλαμβάνει 20 τίτλους του ιταλικού πρωταθλήματος, 9 Κύπελλα Ιταλίας, 8 ιταλικά Σούπερ Καπ, 3 Κύπελλα UEFA, 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 1 UEFA Champions League, 2 Διηπειρωτικά Κύπελλα και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Ίντερ είναι μία από τις 7 ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρεμπλ σε μία χρονιά, καθώς το 2010 βρέθηκε στην κορυφή σε Champions League, πρωτάθλημα και κύπελλο Ιταλίας! Επίσης, αποτελεί τον μοναδικό σύλλογο της Ιταλίας που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία του.

Η Ίντερ είναι ένα παγκόσμιο εμπορικό brand με περισσότερους από 500 εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Διαθέτει μια κορυφαία και παγκοσμίως διάσημη ακαδημία νέων και με την πάροδο των χρόνων, οι νεανικές ομάδες των Νερατζούρι έχουν κερδίσει περισσότερα από 56 τρόπαια, παράγοντας πολλούς διεθνείς παίκτες και δεκάδες άλλους επαγγελματίες που έχουν παίξει στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr