Ποδόσφαιρο

Σκωτία-Ελβετία 1-1: Ανοικτή η πρόκριση [vid]

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 00:05

Πολύ ωραίο ματς στην Κολωνία με τη Σκωτία και την Ελβετία να αναδεικνύονται ισόπαλες. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν έφτασε στους 4 βαθμούς και αγκαλιάζει την πρόκριση, ενώ οι Σκωτσέζοι έχουν ελπίδες να περάσουν ως τρίτοι αν νικήσουν την Ουγγαρία, την τελευταία αγωνιστική

Σκωτία-Ελβετία 1-1: Ανοικτή η πρόκριση [vid]

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ελβετία στην Κολωνία για τη δεύτερη αγωνιστική του Α' ομίλου του Euro καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Οι Βρετανοί άνοιξαν το σκορ στο 13' με αυτογκόλ του Σαρ ύστερα από σουτ του ΜακΤόμινεϊ, αλλά η Ελβετία απάντησε στο 26' με εκπληκτικό σουτ του Σακίρι, από λάθος πάσα του Ράλστον. Στη συνέχεια οι Ελβετοί βρήκαν δύο ακόμη φορές δίχτυα, με τον Εντόι στο 33' και με τον Εμπολό στο 82', αλλά και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Η Σκωτία από την πλευρά της «άγγιξε» το γκολ στο 67' όταν η κεφαλιά του Χάνλεϊ από εκτέλεση φάουλ του Ρόμπερτσον σταμάτησε στο δοκάρι. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πάντως ικανοποιημένη την Ελβετία που είναι αγκαλιά με την πρόκριση έχοντας τέσσερις βαθμούς, αλλά ίσως και τη Σκωτία που με νίκη επί της Ουγγαρίας την τελευταία αγωνιστική θα έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης έστω και ως τρίτη.

ΣΚΩΤΙΑ: Γκαν, Ράλστον, Χέντρι, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ (61' ΜακΚένα), Ρόμπερτσον, ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ (79' ΜακΛιν), ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκιν (90' Κρίστι), Ανταμς (Σάνκλαντ)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Σόμερ, Σαρ, Ακάνζι, Ροντρίγκεζ, Βίντμερ, Τσάκα, Φρόιλερ (75' Σιέρο), Σακίρι (60' Εμπολό), Αμπισερ, Βάργκας (75΄Ρίντερ), Εντϊέ (Αμπντούνι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr