Ποδόσφαιρο

Εθνική: Φιλική νίκη (2-0) επί της Μάλτας και... ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 21:22

Με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και με σκόρερ τους Μπακασέτα και Τζόλη, η Γαλανόλευκη είπε «αντίο» σε μία κακή σεζόν και περιμένει τον νέο προπονητή ενόψη Nations League

Εθνική: Φιλική νίκη (2-0) επί της Μάλτας και... ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Μετά την ήττα στο φιλικό αγώνα με τη Γερμανία, η Εθνική μας ομάδα νίκησε εύκολα στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση αυτού του διεθνούς «παραθύρου», με 2-0 τη Μάλτα στην Αυστρία, ολοκληρώνοντας τις φετινές της υποχρεώσεις. Η Γαλανόλευκη ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο μισό του αγώνα. Ο υπηρεσιακός προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες, με τον Τζολάκη να κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στην εστία. Τα γκολ της Εθνικής ήρθαν νωρίς στον αγώνα, με τον Μπακασέτα να εκτελεί εύστοχα πέναλτι στο 7’ και τον Τζόλη να σκοράρει στο 15’ με ωραίο τελείωμα από ασίστ του Παυλίδη.

Παρ'όλες τις προσπάθειες της Μάλτας στο δεύτερο μέρος, η Εθνική κράτησε το προβάδισμά της, με τον Τζολάκη να εντυπωσιάζει στα δοκάρια. Μετά από πολλές αλλαγές, η ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει την ίδια ένταση, αλλά παρέμεινε σταθερή στην άμυνα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το σκορ να παραμένει 2-0 υπέρ της Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει νέο ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο στο Nations League, προφανώς με νέο προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο αμέσως μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Μάλτα: Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μούσκατ, Μποργκ (89' Ταμπόνε), Κορμπολάν, Γκιλαουμέ, Ν. Μούσκατ (89' Βέλα), Τέουμα, Καμενζουλί, Μπονγκ (72' Νουόκο), Ντεγκαμπριέλε (45' Ριντ).
Ελλάδα: Τζολάκης (82' Μανδάς), Σάλιακας (81΄Τσιγγάρας), Ρέτσος (73' Ντόη), Κουλιεράκης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος (61' Κώτσιρας), Μπακασέτας, Μασούρας (61' Λημνιός), Τζόλης, Παυλίδης (61' Δουβίκας).

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr