Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τερίμ – Ανέλαβε ο Κόντης

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 15:52

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τερίμ – Ανέλαβε ο Κόντης

Σύντομη αποδείχθηκε η παραμονή του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος προπονητής απέτυχε να δικαιώσει τον Γιάννη Αλαφούζο και μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, είδε την... πόρτα της εξόδου. Ο Τερίμ βρέθηκε με τον πρόεδρο των “πρασίνων” αργά το βράδυ της Πέμπτης (16/5) και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Ο Τούρκος τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά από 26 παιχνίδια, με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Οι δε ήττες στα τρία τελευταία ματς με ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ, έθεσαν την ομάδα εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός εργάστηκε έξι μήνες στο Τριφύλλι. Συνολικά καθοδήγησε την ομάδα μας σε 26 αγώνες, καταγράφοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες, έξι ήττες και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ και το επιτελείο του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους

Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρήστο Κόντη. Ο Έλληνας τεχνικός “εξαργύρωσε” τη θετική εικόνα του στον πάγκο του Βόλου ενώ κρίνεται ιδανικός για τα δύο τελευταία ματς (Ολυμπιακός, Αρης – Κύπελλο) καθώς αποτελούσε μέλος του τεχνικού επιτελείου των “πρασίνων” μέχρι τον Δεκέμβριο και την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Χρήστος Κόντης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1975 στην Αθήνα. Η ποδοσφαιρική ενασχόληση του ξεκίνησε στον Εθνικό, συνεχίστηκε σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Σε ηλικία 36 ετών έγινε βοηθός προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ως άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έμεινε μαζί του και στον επόμενο σταθμό, στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τη σεζόν 2017-18 προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό και στο φινάλε εκείνης της περιόδου ανέλαβε πρώτος προπονητής για ενάμισι μήνα.

Δούλεψε ως πρώτος προπονητής ξανά το 2019 για την Χατά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2021 ήρθε στον Παναθηναϊκό ως πρώτος βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παραμένοντας έως το τέλος Δεκεμβρίου του 2023. Τον Φεβρουάριο του 2024 ανέλαβε την ομάδα του Βόλου, η οποία βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εν τέλει έχοντας πολύ καλή παρουσία στα play out, διατηρήθηκε στη Super League.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.