Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0: Ασπρόμαυρο το ντέρμπι!

Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 - 22:09

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0: Ασπρόμαυρο το ντέρμπι!

Στο εξ αναβολής ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό βάφτηκε στα χρώματα της ομάδας της Τούμπας, αφού επικράτησε με 2-0 στον μεγάλο "τελικό".

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κατέληξε στην ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις και περισσότερη φρεσκάδα στα πόδια της. Λογικά φυσικά αφού ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα δεκαήμερο είχε και τις αναμετρήσεις με την 'Αστον Βίλα.

Οι πάικτες του Μεντιλίμπαρ έχουν τον μυαλό τους στον τελικό του Κόνφερενες και δεν κατάφεραν να τα δώσουν όλα στο σημερινό παιχνίδι. Πλέον οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν δραματικά, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Το φινάλε προμηνύεται με μεγάλο ενδιαφέρον και φοβερά αγχωτικό.

Σχετικά με το παιχνίδι, το σκορ διαμορφώθηκε ως εξής. Ο Τάισον ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, έπειτα από εκπληκτική ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος στο 65΄λειτούργησε σαν εκτελεστής και μετά από μεταβίβαση του Κωνσταντέλια έγραψε στο 2-0.

Ο Ολυμπιακός αν και όπως δείχνουν τα νούμερα είχε μια υπεροχή, η οποία δεν μετουσιώθηκε σε γκολ ή φάσεις. Περισσότερες ήταν οι μάχες και οι μονομαχίες παρά οι φάσεις στο ματς. Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός και επιθετικός με συνεχόμενες αλλαγές, δεν έδειξε κάτι διαφορετικό.

Στην βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 74 πόντους στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Στην 4η θέση ο Ολυμπιακός με 70 βαθμούς στο -5 από την κορυφή.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (80' Οζντόεφ), Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς (75' Ντεσπόντοβ), Κωνσταντέλιας (76' Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (59' Σαμάτα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κίνι (68' Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο (74' Καρβάλιο), Μαρτίνς (68' Φορτούνης), Μασούρας (46' Ποντένσε), Ναβάρο (46' Ελ Κααμπί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.