Ποδόσφαιρο

"Διπλό" του Αρη στον Βόλο (0-2), ισοπαλίες σε Περιστέρι και Ηράκλειο [vids]

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 22:23

Ο Αρης παρά τις σημαντικές απουσίες πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στην έδρα του Βόλου και επέστρεψε στις επιτυχίες. Χωρίς νικητή έληξαν τα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) και Ατρόμητος-Πανσερραϊκός (1-1).

Το πρώτο μέρος δεν εμπεριείχε πολλές ευκαιρίες πέρα από τα δύο σουτ του Βόλου στα πρώτα πέντε λεπτά τα οποία δεν ανησύχησαν ιδιαιτέρως τον Κουέστα. Ο Άρης ήλεγχε τον ρυθμό αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μέχρι που έφτασε το 36ο λεπτό όπου ο Μπράμπετς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά ύστερα από σέντρα του Πάρδο από τα δεξιά.

Ωστόσο ύστερα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο Τσέχος αμυντικός χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει την πορεία της μπάλας και στη συνέχεια να σκοράρει.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Μορόν έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά η προσπάθειά του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πήρε τα ηνία στην επανάληψη

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από πλευράς Βόλου. Ο Λούνα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κουέστα αλλά το σουτ του Ισπανού αμυντικού από διαγώνια θέση μπλοκαρίστηκε σταθερά από τον συμπατριώτη του.

Στο 57′ ο Τσιμεντερίδης πήγε στο VAR καθώς θεώρησε πως υπήρχε παράβαση του Καλογερόπουλου πάνω στον Μορόν εντός της περιοχής με τον Έλληνα διαιτητή μετά από λίγο να καταλογίζει πέναλτι. Ο Ισπανός επιθετικός των «κίτρινων» ανέλαβε την εκτέλεση και σημάδεψε σωστά για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 60′.

Ο Άρης έφτασε και σε δεύτερο γκολ όταν ο Σουλεϊμάνοφ από τα δεξιά έκανε την κούρσα ξεπερνώντας τον Κίτσο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νταρίντα ο οποίος έγραψε το 0-2.

Ο Βόλος προσπάθησε να μειώσει αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 6η του ήττα στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Βόλος: Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72′ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72′ Ενγκίν), Ντέλετιτς, Κορνέτ (46′ Άλχο), Μπερτόγλιο (48′ Κόμπα), Γκαρσία

Αρης: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (90′ Ζαμόρα), Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ (81′ Κάρλσον), Πάρδο (81′ Εμβοντό), Παναγίδης (64′ Μενέντες), Μορόν.

Τιμωρία στο 86' για ΟΦΗ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Εραμούσπε στο 86ο λεπτό να τιμωρεί τους Κρητικούς, απαντώντας στο γκολ του Μαρινάκη στα 35 δευτερόλεπτα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ηράκλειο. Οι Ηπειρώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Στάικου να πολιορκεί τους Κρητικούς στο δεύτερο μέρος και να απαντάει στο τέρμα των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Νίκος Μαρινάκης έβαλε μπροστά τους Κρητικούς μόλις στα 35 δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και τελικά ο Εραμούσπε ισοφάρισε στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (90' Γιαννούλης), Μαρινάκης (71' Λάρσον), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα, Ντίκο (61' Νέιρα), Φελίπε.
ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46' Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

"Μοιρασιά" στο Περιστέρι

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος έσωσε τον βαθμό στο φινάλε. Σε ένα ματς που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση ελέω Μαραθώνιου, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε γκολ του Χατζηστραβού, αλλά τότε… μίλησε ο Αντζιέλσκι που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και διατήρησε το αήττητο του Σάσα Ίλιτς μετά από τρία ματς στον πάγκο των γηπεδούχων.

Ατρόμητος (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Μασαρίποφ (60’ Τόμας), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Χατζηστραβός (88’ Κολομπίνο), Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Πεταυράκης, Ντανκερλουί, Αλεξιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr