Ποδόσφαιρο

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-2, δια πυρός και σιδήρου [vid]

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 19:42

Με χρυσή αλλαγή τον Σπόραρ ο Παναθηναϊκός πέρασε στο 90' από την Λαμία κι ενώ οι "πράσινοι" είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο επτά λεπτά νωρίτερα.

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-2, δια πυρός και σιδήρου [vid]

Μεγάλα ψυχικά αποθέματα έβγαλε στην Λαμία ο Παναθηναϊκός, φτάνοντας σε μια νίκη από αυτές που στο τέλος μπορεί να χαρακτηριστεί ως «τίτλου»!

Με τον Αντράζ Σπόραρ να σκοράρει στο 90', το Τριφύλλι «λύγισε» την καλοδουλεμένη ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα χρονικό σημείο που οι «πράσινοι» έπαιζαν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Αράο, ο Σλοβένος επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με κεφαλιά, ενώ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Μλαντένοβιτς με εντυπωσιακό τρόπο είχε δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 31', ενώ η Λαμία ισοφάρισε στο 64' με τον Καρλίτος που δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «γαντζώθηκε» στην κορυφή της Super League, στην οποία θα βρίσκεται όποιο και να είναι το αποτέλεσμα που θα φέρουν οι διώκτες του, η ΑΕΚ που παίζει επίσης Σάββατο (4/11) και ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί τον επίσης διεκδικητή του τίτλου, ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κόσελεφ, Σιμόν, Κ. Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ (90’+2’ Λόνγκο), Τζανδάρης, Σλίβκα (90’+2’ Αμαράλ), Νούνιες (76’ Σαντάνα), Μαρτίνεθ (65’ Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος (76’ Ακούνια).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (65’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μαντσίνι (65’ Παλάσιος), Τζούριτσιτς (82’ Αϊτόρ), Βέρμπιτς (69’ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (82’ Σπόραρ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.