Ποδόσφαιρο

Ο Αρης Λεμεσού διέλυσε με 6-2 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ!

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 22:08

Στην παρθενική του εμφάνιση σε προκριματικά Champions League ο Αρης Λεμεσού δεν έδειξε έλεος στους έμπειρους Λευκορώσους κάνοντας άλμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό.

Ο Αρης Λεμεσού διέλυσε με 6-2 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ!

Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, καθώς ο Αρης απώλεσε αρκετές ευκαιρίες, σε αντίθεση με τους Λευκορώσους που σκόραραν δύο γκολ στις ελάχιστες φάσεις που βρήκαν στον αγώνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Γκομίς που πέτυχε δύο γκολ ενώ από δικό του γύρισμα ήρθε και το αυτογκόλ του Μπάνε. Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Μπέγκντστον, Μοντνόρ και Στεπίνσκι. Για την Μπάτε σκόραραν οι Κοντσεβόι και Καντάρκεβιτς. Εφόσον η "Ελαφρά Ταξιαρχία" αν προκριθεί στην επόμενη φάση, θα βρει απέναντι της τον νικητή του ζευγαριού Ράκοβ-Καραμπάγκ.

Στο 15' ο Αρης κέρδισε πέναλτι με τον Μπαμπίκα. Ο Γκομίς δεν αστόχησε και πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας στο Champions League. Στο 32' ήρθε το δεύτερο γκολ με υπέροχο τελείωμα του Μπένγκσον. Στο 39' έγινε το 3-0 με αυτογκόλ του Μπάνε έπειτα από προσπάθεια του Γκομίς. Η ΜΠΑΤΕ μείωσε στο 48' με τον Κοντσεβόι, όμως 60' πάλι ο Γκομίς, αυτή τη φορά με κεφαλιά πέτυχε το 4-1. Η ΜΠΑΤΕ μείωσε με τον Καντάρκεβιτς, όμως στο 82' ο Μοντνόρ με δυνατό σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 5-2 και στο 90' ο Στεπίνσκι με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 6-2

Στο άλλο απογευματινό ματς, η Σερίφ Τίρασπολ επικράτησε με 1-0 της Μακάμπι Χάιφα, με σκόρερ τον Ταλάλ (28').

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr