Ποδόσφαιρο

Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 11:28

Ο Λιονέλ Μέσι θα παρουσιαστεί επίσημα ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι στις 16 Ιουλίου!

Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εμφάνιση του Pulga επί αμερικανικού εδάφους έχει αρχίσει και μετά την τυπική εγγραφή της μεταγραφής του με το άνοιγμα του παραθύρου των μεταγραφών στις 5 Ιουλίου, είναι πλέον γνωστή και η ημερομηνία της μεγαλοπρεπούς παρουσίασής του.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αστέρας θα παρουσιαστεί επίσημα από τον σύλλογο του Μπέκαμ στις 16 Ιουλίου (ξημερώματα της 17ης για την Ελλάδα, 02:30), σε μια τελετή στο γήπεδο της ομάδας με τίτλο «The Unveil», που προμηνύεται φαντασμαγορική από τους ανθρώπους του κλαμπ.

Όπως αναφέρει το «ESPN», ο Μέσι πιθανότατα θα έχει στο πλευρό του τον καλό του φίλο και εκ νέου συμπαίκτη του, Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει ομιλίες στον αγωνιστικό χώρο, εντυπωσιακά happenings και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν το ίδιο βράδυ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr