Ποδόσφαιρο

Πιο κοντά στην Μπάγερν ο Κιμ Μιν Γιάε

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 13:02

Ο Νοτιοκορεάτης, Κιμ Μιν Γιάε είναι από τους παίκτες της Νάπολι που μετά τον εγχώριο τίτλο, έχει γίνει μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πιο κοντά στην Μπάγερν ο Κιμ Μιν Γιάε

Όμως όπως όλα δείχνουν, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, της Λίβερπουλ, της Τσέλσι, της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νοτιοκορεάτης κεντρικός αμυντικός, επέλεξε τους Βαυαρούς.

Ο υψηλόσωμος άσος, αγωνίσθηκε σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Νάπολι και υπήρξε «πυλώνας» σταθερότητας στην πορεία των «παρτενοπέι» προς την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους στην θέση του, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τις επόμενες ημέρες οι διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου, θα καταβάλουν στην Νάπολι τα 47 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα αποδέσμευσης του 26χρονου Κιμ Μιν Γιάε, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr