Ποδόσφαιρο

Ο Μλαντένοβιτς και με τη... βούλα «πράσινος» [vid]

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 20:04

Ο διεθνής Σέρβος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, διάρκειας δύο ετών.

Ο Μλαντένοβιτς και με τη... βούλα «πράσινος» [vid]

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Καθώς ο 32χρονος Σέρβος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους». Αυτό έχει, δε, διάρκεια δύο έτη. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή για το «τριφύλλι» μετά εκείνη του Κάρλος Ζέκα.

Με τον -διεθνή με τη Σερβία- αριστερό μπακ να αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι αυτό διότι ήταν σε μια θέση που έψαχνε ο προπονητής του Παναθηναϊκό μια έξτρα λύση. Εξάλλου, ο συμπατριώτης του είναι παίκτης με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει. Μιας και έχει τόσο την εμπειρία όσο και τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει σε αυτό που εφαρμόζει ο συμπατριώτης του, προπονητής του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, μετά την ολοκλήρωση των τελικών επαφών και των υπογραφών, ο Μλαντένοβιτς θα αναχωρήσει από την Ελλάδα. Μιας και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Σερβίας, για τις αναμετρήσεις που είναι σε λίγες ημέρες. Ειδικότερα για τα προκριματικά του EURO 2024.

Η ανακοίνωση από την πλευρά του «τριφυλλιού» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ο Σέρβος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.