Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τους μπλε!

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 11:48

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο "Στάμφορντ Μπριτζ", με την Telegraph να αποκαλύπτει πως οι άνθρωποι της Τσέλσι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό για να αναλάβει τους μπλε από τη νέα σεζόν.

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τους μπλε!

Από τον περασμένο Ιούλιο και το τέλος της συνεργασίας του με την Παρί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι μακριά από τους πάγκους αναζητώντας την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι σχεδόν έναν χρόνο μετά την έχει βρει.

Eίναι έτοιμος να επιστρέψει σε γνώριμα μέρη και την αγαπημένη του Πρέμιερ Λιγκ, αφού μετά τη Τότεναμ είναι έτοιμος να αναλάβει και τους Μπλε!

Όπως αποκαλύπτει η "Telegraph", ο 51χρονος προπονητής βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους μπλε για να γίνει ο πρώτος προπονητής τους, με τον Ποτσετίνο να αναμένεται -εκτός απροόπτου- όχι μόνο να διαδεχτεί απλά τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο (ο Φρανκ Λαμπαρντ έχει το ρόλο του υπηρεσιακού μέχρι το τέλος της σεζόν) αλλά να το κάνει και με τους δικούς του όρους.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr