Ποδόσφαιρο

Πλήγμα στο κύπελλο για την Αλ Νασρ [vids]

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 23:38

Αποκλεισμός για την ομάδα του Ρονάλντο που ηττήθηκε 1-0 από τη Αλ Γουάχντα.

Πλήγμα στο κύπελλο για την Αλ Νασρ [vids]

Σε κρίση είναι η Αλ Νασρ. Μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Super Cup από την Αλ Ιτιχάντ (3-1) ήρθε ένας ακόμη. Αυτή τη φορά στο King’s Cup. Ξανά στην ημιτελική φάση. Διότι τη Δευτέρα ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός από την Αλ Γουάχντα. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ηττήθηκε 1-0 και έμεινε εκτός της δυνατότητας να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από το γκολ του Ζαν Νταβίντ Μπογκέλ. Στο 23' με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ένα τέρμα που προκάλεσε το έντονο χειροκρότημα από τις εξέδρες. Η ομάδα του Κριστιάνο είχε πολλές ευκαιρίες. Όχι μόνο για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ακόμη και για να πάρει τη νίκη στο ματς.

Πολλές ευκαιρίες όπως αυτή στο 10' όπου ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν κατάφερε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, είδε τον Μουνίρ να κάνει απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του.

Επίσης, στο 82' σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και σπατάλησε την δυνατότητα να ισοφαρίσει σε 1-1.

Αλλά το ματς είχε και χιτσκοκικό φινάλε. Διότι στο τέλος οι παίκτες της Αλ Νασρ δεν ζήτησε μία, αλλά τέσσερις φορές πέναλτι!

Με το VAR να εξετάζει τις φάσεις, αλλά να μην δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Κριστιάνο να απειλήσει από την «άσπρη βούλα». Έτσι η Γουάχντα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του King’s Cup.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr