Ποδόσφαιρο

Τετράστερη Ρεάλ στο «Camp Nou»! [vids]

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 23:59

Οι «merengues» έκαναν… πάρτι στη Βαρκελώνη με 4-0 και πέρασαν πανηγυρικά στον τελικό του Copa del Rey.

Τετράστερη Ρεάλ στο «Camp Nou»! [vids]

Μια εντυπωσιακή Ρεάλ έκανε… παρέλαση στο «Camp Nou». Παρότι η Μπαρτσελόνα είχε αβαντάζ από τη νίκη 1-0 στην Μαδρίτη, η ομάδα του Αντζελότι ήταν εκπληκτική στον επαναληπτικό ημιτελικό. Το τελικό 4-0, με το χατ-τρικ του Μπενζεμά, «μιλάει» από μόνη της και τα λέει όλα! Και ήταν δείγμα ποδοσφαιρικής «δικαιοσύνης». Υπό την έννοια ότι Ρεάλ κυνήγησε το στόχο της με πάθος, ενώ η Μπαρτσελόνα έδειξε πώς είχε μείνει περισσότερο στον πρώτο ημιτελικό.

Αν και οι «blaugrana» ξεκίνησαν καλύτερα με δύο φάσεις στα πρώτα 10 λεπτά, η Ρεάλ ήταν πολύ επικίνδυνη στις δικές της επιθέσεις. Με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με δύο μεγάλες στιγμές. Καταρχάς, ο Λεβαντόφσκι αστόχησε για το 1-0 και στην κόντρα, η συνεργασία Ροντρίγκο, Μπενζεμά και Βινίσιους έληξε με το σουτ του τελευταίου για το 0-1 (45'+1).

Επιπλέον, στη εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου (50'), ο Μόντριτς βρήκε τον Μπενζεμά που άνοιξε… λογαριασμό για το 0-2.

Ωστόσο, στην άλλη περιοχή ο Κουρτουά έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Όπως στη φάση με τον Μπαλντέ. Η Ρεάλ στο 58' «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση στο «Camp Nou». Μαρκάρισμα του Αραούχο στον Βινίσιους. Πέναλτι. Εύστοχη εκτέλεση από τον Μπενζεμά και 0-3.

Καθώς οι Καταλανοί έπαιξαν πιο ανοικτά αναζητώντας το γκολ, άφησαν πολλούς ελεύθερους χώρους. Έτσι στο 80' ο Μπενζεμά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, διαμορφώνοντας το 0-4!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr