Ποδόσφαιρο

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν στη Γερμανία το... δρόμο [vid]

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 23:56

Το Βέλγιο (σ.σ.: νίκησε 3-2) έδειξε στην «Μάνσαφτ» πώς πρέπει να διανύσει πολλά… χιλιόμετρα για να φτάσει ξανά ψηλά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν στη Γερμανία το... δρόμο [vid]

Ένα πολύ δυνατό φιλικό έγινε στην Κολωνία. Εκεί το Βέλγιο δικαιολόγησε γιατί είναι στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» που νίκησαν 3-2 έδειξαν στην ΝασιοναλΜάνσαφτ ότι θέλει πολλή δουλειά για να ξαναβρεθεί μετά των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Ωστόσο, «έσπασαν» και ένα ρεκόρ πολλών ετών κόντρα στη Γερμανία, από την οποία μετρούσαν 15 σερί ήττες από το 1956. Καθοριστικός στο ματς ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο παίκτης της Σίτι έφτιαξε τα δύο πρώτα γκολ και πέτυχε το τρίτο της εθνικής του ομάδας.

Στο «Rhein Energie Stadion» το Βέλγιο πέτυχε το απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στη Γερμανία. Με τον Ντε Μπρόινε να μοιράζει δύο ασίστ ως το 9', προηγήθηκε 2-0 πολύ νωρίς. Καθώς ο Καράσκο στο 6' και ο Λουκάκου στο 9' έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα. Η «Μάνσαφτ» ξαναμπήκε στο ματς στο τέλος του ημιχρόνου. Καθώς στο 44' ο Φούλκρουγκ μείωσε σε 1-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αλλά αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την εικόνα του ματς. Διότι στο 78' ο Ντε Μπρόινε αποφάσισε να σκοράρει και το έκανε για το 1-3. Το μόνο που άλλαξαν οι Γερμανοί ήταν το τελικό σκορ. Καθώς στο 87' ο Γκνάμπρι μείωσε σε 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr