Ποδόσφαιρο

Φόβοι στη Γαλλία για Μπενζεμά

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 20:11

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Καρίμ Μπενζεμά στην πρεμιέρα της Γαλλίας με την Αυστραλία στο Μουντιάλ, καθώς ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση!

Φόβοι στη Γαλλία για Μπενζεμά

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε μόλις για 10' και κατόπιν αποχώρησε λόγω των ενοχλήσεων, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει ακόμα και το Μουντιάλ!

Ο Μπενζεμά ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γόνατο και τον ιγνυακό τένοντα, με αποτέλεσμα να μην προπονείται κανονικά με τους «τρικολόρ». Οπως αναφέρει η «L' Equipe» ο 34χρονος στράικερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, νιώθει σταδιακά καλύτερα, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το εναρκτήριο παιχνίδι. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς με τους Αυστραλούς, την θέση του θα πάρει ο Ολιβιέρ Ζιρού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr