Ποδόσφαιρο

«Καλοβλέπει» Κριστιάνο η Νιούκαστλ

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 20:40

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πώς ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, είναι σε συζητήσεις με τις «καρακάξες».

«Καλοβλέπει» Κριστιάνο η Νιούκαστλ

Ο κύκλος της δεύτερης θητείας του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε. Μετά και τις πρόσφατες απαξιωτικές δηλώσεις του Πορτογάλου, αλλά και το μεγάλο πρόστιμο που θα του επιβάλλουν οι «κόκκινοι διάβολοι», το… γυαλί ράγισε οριστικά. Πλέον, αυτό που εξετάζουν οι εμπλεκόμενες πλευρές στην υπόθεση είναι το «διαζύγιο». Με τον Πορτογάλο, ωστόσο, να κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα του. Η οποία, ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό να εξακολουθήσει να είναι στο Νησί. Με την Νιούκαστλ να έχει μπει στο «παιχνίδι» για τον CR7!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ζόρζε Μέντες είναι σε συζητήσεις με τις «καρακάξες», με θέμα την επικείμενη συνεργασία του συλλόγου του αγγλικού βορρά με τον Πορτογάλου σούπερ σταρ. Βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun», τα στελέχη της ομάδα του Μάντσεστερ σκέφτονται ακόμη και την αποδέσμευση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Διότι αποτελεί πλέον «ξένο… σώμα» για την Γιουνάιτεντ. Η Νιούκαστλ είναι η ομάδα που έχει μπει δυνατά στο «παιχνίδι» για τον Πορτογάλο. Έχοντας επαφές με τον Μέντες, για να έχουν γνώση για το status του παίκτη, ώστε να δουν πώς θα κινηθούν.

Διότι αλλιώς θα είναι αν πρέπει να καταθέσουν μια πρόταση μόνο στον CR7 κι αλλιώς αν θα χρειαστεί να δοθούν και χρήματα στους «κόκκινους διαβόλους». Την ίδια ώρα, έξω από το «Old Trafford» αφαιρέθηκε μια γιγαντοαφίσα του Πορτογάλου επιθετικού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις επόμενες κινήσεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr