Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Νοκ άουτ ο Ζότα

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 14:34

Ο Πορτογάλος άσος της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω σοβαρού μυϊκού τραυματισμού.

Μουντιάλ 2022: Νοκ άουτ ο Ζότα

Την Κυριακή, ο Ζότα αποχώρησε με φορείο από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι). Ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, άνοντας κατά συνέπεια το Μουντιάλ 2022 όπως επιβεβαίωσε και ο Γιούργκεν Κλοπ. «Δεν είναι καλά τα νέα για τον Ντιόγκο. Θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρόκειται για έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στους μύες της γάμπας», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός. Ο 25χρονος επιθετικός έχει συμμετάσχει σε τέσσερις αγώνες με τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν.

Λίγη ώρα αργότερα μετά την γνωστοποίηση της σοβαρότητας του τραυματισμού του, ο Ζότα προχώρησε μια ανάρτηση στα social media, αναφέροντας για τη μη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο κύπελλο ότι ”ένα από τα όνειρά μου κατέρρευσε”.

«Ένα τόσο όμορφο βράδυ στο Άνφιλντ, ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για εμένα. Στο τελευταίο λεπτό ένα από τα όνειρά μου κατέρρευσε (σ.σ. το να αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο). Θα υποστηρίζω την εθνική ομάδα από μακριά και θα παλέψω για να επιστρέψω στην δράση το συντομότερο δυνατό»

Η Πορτογαλία θα παίξει στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γκάνα (24 Νοεμβρίου), την Ουρουγουάη (28 Νοεμβρίου) και τη Νότια Κορέα (2 Δεκεμβρίου). Νωρίτερα, ο Πορτογάλος επιθετικός Πέδρο Νέτο τέθηκε επίσης νοκ άουτ από το επερχόμενο Μουντιάλ λόγω τραυματισμού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr