Ποδόσφαιρο

ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 09:13

Η εφημερίδα «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» που κυκλοφόρησε την Τρίτη (30/8) έχει αναλυτικά προγράμματα της σεζόν που ξεκίνησε στα περισσότερα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις της UEFA, όπως και αφιέρωμα στο Ευρωμπάσκετ 2022

ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!

Η σεζόν έχει ξεκινήσει και πέραν της ηλεκτρικής μορφής, σταθερή είναι η αξία της εφημερίδας «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή, αλλά και του «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη.

Διαχρονική δύναμη, που δεν αλλάζει και παραμένει πρώτη στην προτίμηση του κόσμου, αφού είναι πάντα στην υπηρεσία του παίκτη.

Και σε συνέχεια των ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ την Τρίτη (30/8) το «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» που κυκλοφόρησε είναι εξαιρετικό για μια ακόμα φορά.

Προσφέρει στους αναγνώστες ΔΙΠΛΟ ΣΟΥΠΕΡ ΑΦΙΕΡΩΜΑ με τα αναλυτικά προγράμματα της σεζόν 2022-23 για τα περισσότερα πρωταθλήματα και τις τρεις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ σε ειδικό ένθετο 24 σελίδων. Παράλληλα θα βρείτε σπέσιαλ αφιέρωμα 6 σελίδων για το Ευρωμπάσκετ 2022!

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr